Ibrahimović: Az Isten visszatér

2021. március 16. – 15:29

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Öt évvel azután, hogy egyszer már visszavonult, Zlatan Ibrahimović újra a svéd válogatottban játszhat, ugyanis Janne Andresson szövetségi kapitány behívta a 39 éves csatárt a csapat jövőheti vb-selejtezőire. A játékos közösségi média felületein jelentette be, hogy „az Isten visszatér”.

Ibrahimović 2016-ban jelentette be, hogy visszavonul a svéd válogatottól, miután a csapat a csoportkörben búcsúzott az Európa-bajnokságról. A csatár eddig 116 válogatott mérkőzésen 62 gólt szerzett, ebből hármat Magyarország ellen.

Zlatannak közelítőizom-szakadás miatt ki kellett hagynia csapata, az AC Milan legutóbbi három meccsét, azonban úgy tűnik a selejtezőkön már újra bevethető lesz. A csatár az idei szezonban 14 meccsen lépett pályára a Milan színeiben és 14 gólt szerzett.

A kerethirdetést követő sajtótájékoztatón Janne Andresson szövetségi kapitány úgy fogalmazott, hogy Zlatan még mindig ott van a világ legjobb csatárai között, ezenkívül pedig messze ő a legjobb játékos, aki valaha magára öltötte a svéd válogatott mezét. Ha nem sérül le, nagy valószínűséggel a nyári Európa-bajnokságon is számít majd rá a kapitány.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!