Fucsovics láb közötti ütésébe besegített a háló

2021. március 11. – 09:39

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Fucsovics Márton az első szett elvesztése (4:6) után 7:6, 6:2-re verte a dél-afrikai Harrist, és ezzel továbbjutott a dohai tenisztornán, és a harmadik fordulóban az orosz Rubljovval játszott volna, de kisebb sérülése miatt visszalépett. A múlt héten ők találkoztak a rotterdami fináléban is, most visszavághat a legjobb magyar teniszező.

Harris ellen volt egy emlékezetes ütése Fucsovicsnak, amit külön kivágtak a tornáról, és amin ő maga is mosolygott, de persze elnézést kért, miután a lába között ütött, megsegítette mozdulatát a háló, így lett igazán védhetetlen. A riporter kacagott, nem sokszor látni ilyet.

Úgy értékelte ezt a jelenetet, hogy igazából mindegyik játékos tudja ezt, de inkább csak kényszerből szokták ütni. Ő is belehalt volna a szépségbe, ha nem pattan meg a labda a hálón, szerencséje volt.

„Nem ébredtem túl jó formában, még az is átfutott az agyamon, hogy kérek egy beutalót a helyi kórház rehabrészlegére. Ahogy közeledett a meccs, úgy lettem jobban és jobban. Már lassan engem is meglep, hogy így bírom a tempót” – mondta az MTI-nek a meccs után.

A magyar játékos a múlt heti menetelése után 46. helyen áll a világranglistán, 13 pozíciót javított.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!