Meccs közben szakadt le a hó, láthatatlanná váltak a török csapat játékosai

2021. január 16. – 18:19

Másolás

Vágólapra másolva

Viszonylag ritkán számolunk be török bajnokik eredményeiről, de a szombaton játszott İstanbul Başakşehir-Sivasspor-meccsről mindenképpen érdemes beszámolni, mert meglehetősen szokatlan dolog történt.

A török bajnokság 16. fordulójában rendezett meccsen ugyanis meccs közben váratlanul leszakadt a hó, de úgy rendesen, ami azt eredményezte, hogy a Sivasspor csapata, amelyik fehérben lépett pályára, a közvetítés képei alapján gyakorlatilag teljesen beleolvadt a pályába, mint ahogy az ezen, a Redditen hirtelen nagyon népszerűvé képen is látható.

Fotó: Reddit
Fotó: Reddit

A meccsről nem sok információt találtunk azon túl, hogy 1:1-re végződött, de hát talán nem is ez a lényeg, hanem a szokatlan látvány.

A lelkes redditezők rövid idő alatt kitúrtak még néhány szórakoztató képet a közvetítésből, amelyeken tényleg jó móka megtalálni a fehér mezbe bújt játékosokat.

Fotó: Reddit
Fotó: Reddit
Fotó: Reddit
Fotó: Reddit

A helyzet egyébként nem volt ennyire drámai, mint ezeken az elkapott pillanatokon, ezeken a meccsösszefoglaló videókon azért látszik, hogy ha nem is ideálisan, de valamennyire látták egymást a játékosok.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!