Ijesztően nézett ki Neymar sérülése

2020. december 14. – 09:25

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett Neymar, a Paris Saint-Germain futballistája vasárnap késő este, az Olympique Lyon elleni rangadón – jelentette az MTI. A klub hétfő kora délután közölte, megnyugtató az állapota, nincs törés, de mást hoztak nyilvánosságra.

A brazil csatár a 98. percben Thiago Mendes piros lapot érő belépője után terült el a földön és ordítva kapott a bal bokájához. A 28 éves játékost, aki a könnyeivel küszködött, hordágyon vitték le a pályáról.

„Nincs hírem Neymarról. Az orvosokkal van, hétfőn pedig további teszteket végeznek rajta” – nyilatkozta a párizsi meccs után Thomas Tuchel vezetőedző, aki nem csupán a csatár sérülése miatt volt letört, ugyanis együttese gyengén játszott és 1-0-ra kikapott a rangadón.

„Nem álltunk készen a meccsre, a játékosok mentálisan elfáradtak és rengeteget hibáztak. Nem erre számítottam, ez egyértelmű visszalépés. Sokkal többet vártam.”

A PSG keddi meccse a török Basaksehirrel szemben Bajnokok Ligájában a negyedik játékvezető rasszista megjegyzése miatt félbeszakadt, szerdán kellett ismét lejátszaniuk. A Lyon nem szerepel idén kupasorozatban.

A párizsiak, akiknél Lőw Zsolt segíti Tuchel munkáját, a vereség után a tabella harmadik helyére csúsztak vissza, de csak egy ponttal vannak lemaradva az éllovas Lille és a Lyon mögött.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!