Őrizetbe vették Ryan Giggset

2020. november 3. – 09:59

frissítve

Őrizetbe vették Ryan Giggset
Ryan Giggs interjút ad az UEFA ligáján a walesi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként.Fotó: Lukas Schulze / UEFA / Getty

Másolás

Vágólapra másolva

A Manchester United focilegendáját és a walesi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, Ryan Giggset családon belüli erőszak gyanújával vitte be a rendőrség, miután vasárnap éjjel egy bejelentés érkezett hozzájuk. A 46 éves Giggset később óvadék ellenében szabadlábra helyezték. A rendőrségi jelentés szerint egy harmincas éveiben járó nő kisebb sérüléseket szenvedett az eset során, írja az MTI.

Az eset után a walesi szövetség lemondta a nemzeti csapat sajtótájékoztatóját, ezen Giggs jelentette volna be a jövő csütörtöki, Egyesült Államok ellen barátságos mérkőzésre, illetve az Írország és Finnország elleni Nemzetek Ligája-találkozóra készülő válogatott keretét. Giggs egy darabig a walesiek soron következő mérkőzésein sem lesz ott a szövetség és a kapitány közös megegyezése alapján. Távollétében a másodedző Robert Page irányítja majd a csapatot.

Giggs 2018 óta a walesi csapat kapitánya, 1990 és 2014 között a Manchester United színeiben a Bajnokok Ligáját kétszer, a Premier League-et 13-szor, az FA Kupát pedig négyszer nyerte meg.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!