Cristiano Ronaldo meggyógyult, játszhat a Fradi ellen is

2020. október 30. – 19:40

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az olasz Juventus hivatalos honlapján jelentette be, hogy Cristiano Ronaldo 19 nap után ismét egészséges.

A Juventus legnevesebb játékosa, Cristiano Ronaldo koronavírus-tesztje október tizenharmadikán, a válogatott szünetben lett pozitív. A Bajnokok Ligája első két fordulójában nem játszhatott, így nem volt ott a Barcelona elleni rangadón sem szerdán. A várt találkozás Lionel Messivel elmaradt, a katalánok először nyertek Torinóban.

Az aranylabdás portugál játékos vissza akart térni, ezért szinte naponta tesztelték, de mind ez idáig, valamennyi vizsgálata pozitív lett, így karanténban kellett maradnia. A pénteki tesztje már negatív, de nagy kérdés, hogy együtt tarthat-e a társaival a hétvégi bajnokira, a Spezia ellen idegenben játszanak vasárnap. A jövő heti Ferencváros elleni BL-meccsen elvileg bevethető, Andrea Pirlo vezetőedző akaratán múlik, hogy játszik-e, mert a fertőzés elmúlása után nem lehet azonnal terhelni a futballistákat. Szombaton végzik el rajta az ilyenkor szükséges sportorvosi teszteket. Ronaldo tünetmentesen vészelte át a betegséget.

A Milan klasszisa, Zlatan Ibrahimovic is elkapta a vírust, de ő villámgyorsan visszatért, és klubja egyik legeredményesebb csatára. Szeptember 24-e után kihagyott pár hetet, és október 17-én már két góljával eldöntötte az Inter elleni rangadót.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!