Jövő péntektől lehet jegyeket vásárolni a válogatott novemberi meccseire

2020. október 21. – 18:26

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A magyar válogatott novemberben három meccset is játszik a Puskás Arénában, ezekre a meccsekre kezdte el árusítani a Magyar Labdarúgó Szövetség a jegyeket és bérleteket, derül ki az MLSZ honlapjáról. Bérletet a három meccsre már 12 ezer forint alatt is lehet majd venni.

>>> A Telex legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<

Az UEFA szabályai alapján ezeken a meccseken 20 000 néző vehet majd részt, a Magyarország-Izland Eb részvételről szóló pótselejtezőjén nagy érdeklődésre számítanak a szervezők.

Az MLSZ közzétette a jegyeladásról szóló információkat is, ez alapján azok, akiknek van szurkolói kártyájuk, és regisztráltak a Szurkolói Klubba, október 30-án 10:00 órától vásárolhatják meg a három meccsre szóló kombinált jegyet 20 százalékos kedvezménnyel. Ezek közül a legolcsóbb 11200, a legdrágább 46400 forintba fog kerülni.

Ha nem fogynak el a bérletek, november 2-án a nem regisztrált klubtagok is vásárolhatnak belőlük, ha pedig ezután is maradnak jegyek, egy-egy meccsre is lehet majd külön vásárolni.

Izlanddal november 12-én játszik a magyar válogatott, 15-én Szerbiát, 18-án pedig Törökországot fogadjuk a Nemzetek Ligájában.

Ha megverjük Bulgáriát, a 2021 nyarára halasztott Európa-bajnokságon egy csoportba kerülünk Franciaországgal, Portugáliával és Németországgal, előbbi kettővel Budapesten játszhatnánk meccset.

Kövess minket Facebookon is!