Hétfő reggeltől lehet jegyet venni a Fradi BL-meccseire

2020. október 17. – 17:44

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hétfőn 10 órakor kezdődik a jegyértékesítés a Ferencváros hazai labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzéseire, írja az MTI. A jegyeket online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon, valamint a Groupama Aréna jegypénztárában lehet megvásárolni.

Kettő vagy három BL-meccsre szóló bérletek lesznek, először a mindhárom hazai meccsre szóló bérleteket értékesíti a klub. A legolcsóbb, három mérkőzésre érvényes bérletek 30 ezer forintba kerülnek, míg a legdrágábbak 120 ezer forintba. A két találkozóra szóló belépők közül a legolcsóbb 24 ezer, a legdrágább pedig 100 ezer forint lesz.

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

A kétmeccses bérletek a Puskás Arénába szólnak, a november 4-i, Juventus elleni és a december 2-i, Barcelona elleni meccset is ott rendezik.

A Fradi október 28-án, a Dinamo Kijev ellen játssza első hazai csoportmeccsét, de még a Groupama Arénában.

Első körben azok a szurkolók vehetnek jegyet, akik megújított szezonbérlettel rendelkeznek, és a tavaszi zárt kapus bajnokik miatt nem kértek visszatérítést. Utánuk az egyéb bérletesek következnek, de közülük is csak azok, akik a BL-sorsolásig vettek bérletet. Végül a szurkolói kártyás szurkolók és azok a bérletesek jönnek, akik a sorsolás után váltották meg bérletüket. Az UEFA előírásai alapján a nézők között két ülőhelyet kell majd kihagyni a stadionokban.

Az FTC 25 év után jutott be újra a Bajnokok Ligája csoportkörébe, a selejtezőben 3-3-as összesítéssel, a több idegenben rúgott gólnak köszönhetően jutott túl a norvég Molde csapatán. A G csoportban a Juventusszal, a Barcelonával és a Dinamo Kijevvel szerepel együtt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!