A Barcelonához igazol Memphis Depay

2020. október 05. – 11:17

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Miközben a múlt héten az MTI még arról írt, hogy a spanyol Don Balón szerint Lionel Messi, az FC Barcelona argentin csapatkapitánya nagyon ellenzi, hogy a klub leszerződtesse az Olympique Lyon holland válogatott labdarúgóját, Memphis Depayt, a focista mégis odaigazol az átigazolási időszak hétfő esti határidejének végéig.

Juninho Pernambucano, a francia klub sportigazgatója a BBC-nek elmondta, hogy a 26 éves támadó azért nem lépett pályára kezdőként vasárnap az Olympique Marseille elleni 1-1-es döntetlennel zárult rangadón, mert már mindenben megállapodott a katalán együttessel. A Manchester Unitedben is megfordult Depay a Barcánál újra együtt dolgozhat Ronald Koemannal, akinél már a holland válogatottnál is szerepet kapott, írja az MTI.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass