Koronavírusos lett a Liverpool sztárja, Sadio Mané

2020. október 3. – 06:31

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Koronavírusos lett a Liverpool futballcsapatának szenegáli sztárja, Sadio Mané, írja a BBC. A fertőzés tényéről a klub számolt be szombaton. A 28 éves támadó három nappal azután produkált pozitív tesztet, hogy a Bayern Münchentől nemrég igazolt Thiago Alcantaránál is kimutatták a vírust.

A Premier League címvédőjének közleménye szerint Manénak kisebb tünetei vannak, de alapvetően jól érzi magát. Mané és Alcantara is karanténba vonult, követve az érvényben lévő előírásokat. Mindez azt is jelenti, hogy Mané nem lehet ott az Aston Villa elleni vasárnapi bajnokin.

A Premier League hétfőn jelentette be, hogy a szeptember 21. és 27. között elvégzett 1595 koronavírusteszt során 10 új fertőzöttet találtak. Azt nem közölték, hogy kik kapták el a vírust, így nem tudni, hogy játékosokról vagy stábtagokról van-e szó. Szeptember közepén a West Ham United edzője, David Moyes és két játékosa, Issa Diop és Josh Cullen került karanténba pozitív eredmény miatt. A PL minden héten beszámol a tesztek eredményeiről.

(Itt találja a Telex legfrissebb híreit!)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!