Felejtsd el a feltört szoftvereket – legális megoldások, kedvező áron! (x)

2024. október 15. – 10:55

Felejtsd el a feltört szoftvereket – legális megoldások, kedvező áron! (x)
Fotó: Szoftverprémium

Másolás

Vágólapra másolva

A feltört szoftverek használata kényelmes megoldásnak tűnhet, ám számos komoly problémát rejthet magában: vírusok, adatvesztés, vagy akár a számítógéped teljes összeomlása. Miért kockáztatnál, amikor jogtiszta szoftvereket is beszerezhetsz, ráadásul jóval kedvezőbb áron, mint gondolnád? Egy kevésbé ismert lehetőség segítségével jelentős összegeket spórolhatsz, és közben teljes biztonságban tudhatod a rendszereidet.

Eredeti szoftverek töredék áron – íme a megoldás!

Az eredeti szoftverek ára sokakat elriaszt, hiszen egy teljes programcsomag akár több tízezer forintba is kerülhet. De van egy legális „kiskapu”, amellyel ugyanezeket a szoftvereket jóval olcsóbban vásárolhatod meg: ezek a gyártói szoftverlicencek.

Mi is az a gyártói licenc?

Egyszerűen fogalmazva, ezek olyan szoftverkulcsok, amelyeket nagyvállalatok vásárolnak meg, de nem használnak fel. A fel nem használt licenceket a cégek kedvezményes áron értékesítik, hogy elkerüljék a veszteségeket. Ezek a kulcsok teljesen eredetiek, legálisak, és ugyanazt a funkcionalitást biztosítják, mint a kereskedelmi forgalomban kapható társaik, csak éppen sokkal olcsóbbak.

Biztonságos? Megéri?

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy valóban biztonságos-e ilyen licenceket vásárolni. A válasz röviden: igen. A SzoftverPremium.hu szakértői szerint ezek a kulcsok soha nem voltak aktiválva, tehát gyakorlatilag vadonatúj termékről van szó, amit jelentősen kedvezőbb áron kaphatsz meg.

Íme, hogyan működik:

  1. A Microsoft nagy mennyiségben értékesít szoftverlicenceket vállalatoknak.
  2. A vállalatok nem használják fel az összes licencet.
  3. Ezeket a fel nem használt kulcsokat továbbértékesítik kedvezményes áron.

Ez az értékesítési modell teljesen legális, és garantálja, hogy ugyanolyan minőségű terméket kapsz, mint amit egy boltban vennél – csak éppen jóval kedvezőbb áron.

Hol vásárolj? Bízz a megbízható forrásokban!

Amikor szoftverkulcsot keresel, fontos, hogy megbízható helyről vásárolj. A közösségi oldalak adok-veszek csoportjaiban gyakran találkozhatsz kétes ajánlatokkal, amik nem garantálják a jogtiszta szoftvereket. Ezért érdemes inkább olyan elismert forrásokból vásárolni, mint például a SzoftverPremium.hu, amely nemcsak megbízható, de 2023-ban a Kiemelten Megbízható Vállalkozás címet is elnyerte.

Kép: Szovtverprémium
Kép: Szovtverprémium

Spórolj tízezreket!

A legnépszerűbb Microsoft szoftverek most rendkívül kedvező áron elérhetők a SzoftverPremium.hu-n. Íme néhány példa a kínálatból:

Windows 11 Professional – 9.990 Ft

Windows 11 Home – 9.990 Ft

Windows 10 Professional – 9.990 Ft

Windows 10 Home – 9.990 Ft

Office 2021 Professional Plus – 18.990 Ft

Office 2019 Professional Plus – 18.990 Ft

Windows Server licenszek – 99.990 Ft-tól

Microsoft Project licenszek – 27.990 Ft-tól

Microsoft Visio licenszek – 27.990 Ft-tól

További kedvezmények neked!

Ha most vásárolsz, még nagyobb kedvezményt is igénybe vehetsz! A „SZP10TELEX” kuponkód használatával további 10%-os kedvezményt kapsz a fent említett árakból, így még olcsóbban juthatsz hozzá jogtiszta szoftverekhez. Ez az akció érvényes minden termékre, így akár teljes szoftvercsomagok megvásárlásakor is komoly megtakarítást érhetsz el!

Ne kockáztass – válaszd a biztonságot és a legális megoldást!

A jogtiszta szoftverek nemcsak biztonságosabbak, de hosszú távon is jobban megérik. Kerüld el a kockázatos, feltört szoftvereket, és válaszd inkább a legális, hivatalos forrásokat, amelyekkel megvédheted adataidat és számítógépedet. Most ráadásul mindezt elképesztően kedvező áron teheted meg!

Ez a cikk egy fizetett promóció, megrendelője a Szoftverprémium.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!