Olasz Kávé Napja az EspressoShop.hu-n MOAK és Cellini ínyencségekkel (x)

2024. október 13. – 10:55

Olasz Kávé Napja az EspressoShop.hu-n MOAK és Cellini ínyencségekkel (x)
Fotó: EspressoShop.

Másolás

Vágólapra másolva

Hatalmas szemes, darált és kompatibilis kapszulás kávé kánaán most óriási akcióban! Vigye haza Szicília és Genova legfinomabb kávéit, válogasson kivételes ajánlatunkból! A MOAK és a Cellini kompatibilis alumínium kapszuláiból, és darált valamint a klasszikus kotyogókhoz igazított darálású Mokka, 100 % Arabica kávéiból az Olasz Kávé Napja akciónkban 2-t fizet 3-at kap, ezzel 33 % kedvezménnyel kávézhat!

A prémium szemes kávékra, közte a Cellini 200 grammos és 0,5 kg-s Specialty kávéira és a MOAK gyönyörű, fém design dobozos Jazz, Funk bio és Soul, Decaff kávéira pedig 3-at fizet 4-et vihet akció érvényes, azaz 25 % kedvezményt kap!

Néhány különlegességet kiemelünk a kínálatból! A nagyobb olasz kávégyártók közül a genovai Cellini készít elsőként specialty minősítésű, az SCA (Specialty Coffee Association) 100-as skáláján legalább 80 pontot elérő kávékat otthoni 200 és 500 gr-os kiszerelésben. A Delizia by Cellini Caffè 100 % Specialty Arabica keveréke egy igazi kávé ízutazás a világ legjobb kávétermő vidékein a legtisztább, gyümölcsös kávé szerelmeseinek, akik a maximumot keresik.

Fotó: EspressoShop.
Fotó: EspressoShop.

A delizia szó élvezetet jelent olaszul, kóstolja meg ön is ezt az észak-olasz, lassú pörkölésű, könnyed, ínyenc specialty kávét! A csúcsminőségű Arabicák a világ vezető prémium kávétermelő országainak minőségi kistermelőitől származnak: Kolumbia, El Salvador, Etiópia, Guatemala, Brazília

A Cellini Caffè Meraviglia 80% Specialty Arabica és 20% Fine Robusta keveréke a legtisztább kávé kedvelőinek, akik az erőteljes ízt keresik. A meraviglia a csodát jelenti olaszul, kóstolja meg Ön is ezt a csodás specialty kávét! Az Arabica El Salvadorból, a fine, azaz finom, csúcsminőségű Robusta Indiából származik.

A Meraviglia a Cellini Specialty Superior Blends kávécsaládjának tagja, melyet kis, 200 grammos kiszerelésével háztartási bean-to cup szemes kávés gépekhez, karos gépekhez ajánlunk, de frissen darálva a klasszikus olasz kotyogósba is kiváló.

Fotó: EspressoShop.
Fotó: EspressoShop.

A szicíliai dél kellemes erősségét hozza a MOAK Morbido Funk 100% Arabica eszpresszó keverék, mely Indiából, Mexikóból és Peruból származó, (Európai Unió védjeggyel is igazoltan) bio, és Fairtrade minősítésű Arabica kávékból készül. Ezek a finom organikus kávék egyedi gyümölcsös aromát, és magas savtartalmat adnak. A trópusi guava, jázmin, barack és ananász jegyek csodálatosan harmonizálnak a MOAK finom, hosszan tartó pörkölési módszere által adott édes karamell utóízzel, mely szépen kiegyensúlyozza a kávét.

Nézzen körül az EspressoShop.hu kínálatában! Mi elhozzuk önnek kávéinkkal a dolce vitát ősszel is!

Mert az olasz eszpresszó, az olasz kávé örök!

Ez a cikk egy fizetett promóció, megrendelője a EspressoShop.hu

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!