Vadonatúj budapesti lakást nyerhetsz a zenga.hu ingatlankeresőn (x)

2024. szeptember 25. – 10:55

Másolás

Vágólapra másolva

Szenzációs nyereményjátékot indított a megújult ingatlankereső portál, a zenga.hu. A több mint 2000 azonnali nyeremény mellett a résztvevők között november 21-én kisorsolnak egy új építésű lakást a Parkville Residences lakóparkban az Intergal Grouptól.

Nemcsak az eladó és kiadó ingatlanok hatalmas kínálata miatt érdemes felmenni a zenga.hu oldalra, hanem azért is, mert egészen november 14-ig a márkaváltáshoz kapcsolódva nyereményjátékot indított az ingatlankereső. A korábban otpotthon.hu-ként ismert portál ugyanis augusztus 27-én zenga.hu névre váltott, hogy a könnyebben megjegyezhető névvel szélesebb közönséget érjen el.

A zenga.hu – melyet az OTP Bank leányvállalata, az OTP Otthonmegoldások Kft. működtet – az online ingatlanhirdetési piac egyik legnagyobb szereplője. Az oldalt több mint havi 1 millió felhasználó használja, a több mint 150 ezer ingatlanhirdetése pedig a teljes országot lefedi*, és olyan szolgáltatásokkal segíti az ingatlan-adásvételt, mint az ügyvédkereső, lakópark kereső és hitelkalkulátor.

A névváltás fordulópont és örömteli pillanat az életünkben, amit szeretnénk megosztani a felhasználóinkkal, ezért egy nagyszabású márkaváltó kampányt indítottunk, amiben a zenga.hu portált egy kutya, Zenga személyesíti meg. Zenga végigkísér az ingatlan-adásvétel folyamatán, és egy nyereményjáték keretében a kutyaházait is elrejtettük az ingatlanhirdetésekben. A játék fődíjaként egy nyereménylakást kínálunk, amely a legautentikusabb ajándék, amit adhatunk” – mondta Lipták Zsuzsa, a zenga.hu ügyvezetője.

Lakásnyeremény modern környezetben

A résztvevők minden kutyaház kinyitásával növelik az esélyeiket, hogy megszerezzék az idei ősz egyik legnagyobb értékű tárgynyereményét. A fődíj ugyanis egy stúdiólakás a IX. kerületi Parkville Residences lakóparkban, amit november 21-én sorsolnak ki a résztvevők között közjegyző jelenlétében.

A nyereményjáték partnere a Parkville Residences lakópark építtetője. Az Intergal Group több mint 20 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, 170 beruházásában már 25 000 család számára teremtett otthont. A vállalat megbízhatóságát a stabil pénzügyi háttér és a minden előírást és jogszabályt betartó magyar szakembergárda garantálja.

Parkville Residences – Forrás: Intergal Group
Parkville Residences – Forrás: Intergal Group

Nagy örömünkre szolgál, hogy mi biztosítjuk a zenga.hu nyereményjátékának fődíját, és bízunk benne, hogy az általunk felajánlott lakás valóra váltja majd a nyertes otthonteremtési álmait a Parkville Residences lakóparkban, egy fiatalos, fenntartható, zöld otthonban, amely egy minőségi lakóingatlan beruházás Budapesten.” – nyilatkozta Rosenfeld Zsanett, az Intergal Group értékesítési és marketing igazgatója.

Nyereményt rejt a kutyaház

A zenga.hu weboldalon az ingatlanhirdetések képei között tűnnek fel a portál reklámarcának, Zengának a kutyaházai, amelyek azonnali ajándékokat rejtenek. A felhasználók a regisztráció és az oldalra történő belépés után tudják kinyitni, és megtekinteni a kutyaház tartalmát.

Az ajándékok lehetnek napi nyeremények (többek között páros mozijegy, powerbank, kulacs, ingatlanhirdetési csomag és 5 ezer forint értékű fizz.hu kupon), illetve hetente egyszer nagyobb értékű nyereményt is elrejtenek a játékosoknak. A kutyaház így felfedhet klímát, 100 ezer forintos fizz.hu kupont, okostévét, okosórát, vagy akár 150 ezer forint értékű bútor ajándékutalványt is.

zenga.hu nyereményjáték – Forrás: zenga.hu
zenga.hu nyereményjáték – Forrás: zenga.hu

A zenga.hu-ról

A zenga.hu az egyik legnagyobb és az egyik legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlanhirdetési portál (a portálon feladott ingatlanhirdetések, oldallátogatottság száma alapján), tulajdonosa és üzemeltetője az OTP Bank Nyrt. 100 százalékos leányvállalata, az OTP Otthonmegoldások Kft. A zenga.hu célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

* A zenga.hu 2024. augusztus 1-31. közötti adatai alapján.

Ez a cikk egy fizetett promóció, megrendelője az OTP Otthonmegoldások Kft.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!