Dupla megtakarítás online bevásárlással (x)

2024. augusztus 28. – 10:55

Dupla megtakarítás online bevásárlással (x)
Fotó: Tesco

Másolás

Vágólapra másolva

Az idő pénz, amivel igyekszünk egyre jobban gazdálkodni. A közhelynek tűnő mondás különösen igaz az olyan rendszeresen ismétlődő tevékenységekre, mint a bevásárlás. Online rendeléssel és házhozszállítással ugyanis duplán spórolhatunk: egyrészt a vásárlással töltött időt, másrészt rengeteg költséget, ha okosan használjuk ki a kedvezményeket. Nem véletlen tehát, hogy az online vásárlás egyre népszerűbb, amit a Tesco adatai is igazolnak.

A Tesco több mint 10 éve indított el online házhozszállítási szolgáltatását, ami ma már országszerte több mint 870 településen 2,7 millió háztartás számára érhető el. „Egyre nagyobb érdeklődést tapasztalunk az online bevásárlás iránt, ezért folyamatosan bővítjük lefedettségi területünket. A nyár elején 6 újabb áruházunkból indult el az online kiszállítás, illetve Pest megyében hét új településsel bővítettük az elérhetőséget. A Wolt és a Foodora futárainak segítségével pedig 29 újabb üzletünkből tudunk rendeléseket teljesíteni akár 30 percen belül” – mondja Papp Gábor, a Tesco Magyarország online üzletágának vezetője.

Egyre bővül a kör

Az online megrendelést már teljesítő áruházak mellé a győri, a szekszárdi, a békéscsabai, szombathelyi, tatabányai, a székesfehérvári Aszalvölgyi úti hipermarket, valamint a debreceni Kishegyesi úti Tesco Extra csatlakozott. Budapest környékén pedig az eddigiek mellett már Vasad, Csévharaszt, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas és Hernád lakosai is élhetnek a Tesco Otthonról előnyeivel. Hogy mely településeken érhető el a Tesco online, azt egyszerűen az irányítószámukkal ellenőrizhetik az érdeklődők a Tesco Otthonról oldalán.

A partnerein keresztül a Tesco kisebb rendeléseket már akár fél órán belül ki tud szolgálni az üzletek környékén. A kényelmi szolgáltatás a Foodorán keresztül újabb 10, Wolttal 19 újabb üzletből érhető el, a két futárcég által lefedett teljes hálózat így immár közel 130 boltot számlál.

Télen-nyáron népszerű

Idén sokan a balatoni vakáció során is tartották magukat a rutinhoz, és költséghatékonyan oldották meg a nyaralást. Ezt a Tesco számai is alátámasztják, az áruházlánc eladási mutatói az előző év azonos időszakához képest jelentősen megugrottak például a tapolcai üzletben is.

Fotó: Peter Sorok / www.sorok.com
Fotó: Peter Sorok / www.sorok.com

„A nyári hónapokban természetesen még nagyobb teret kapott a kikapcsolódás és a kényelem. Ettől függetlenül azonban vásárlóinknak a megszokott dolgokról sem kellett lemondaniuk. A szükséges termékeket ugyanis bárhonnan megrendelhetik a telefonjukról akár már aznapi kiszállítással vagy áruházban történő átvételt kérve. Ősszel pedig, amikor újra felpörögnek az események, szintén segítséget jelenthet a gyors online vásárlás, amelynek tételeit szeptember 5. és október 2. közötti leadott, 20 ezer forintnál nagyobb értékű rendelés esetén ingyenesen szállítjuk házhoz” – teszi hozzá Papp Gábor.

Megtakarítás többféleképpen

Apropó ősz, a Clubcard-tagok nem csupán az idővel spórolhatnak, hanem a gyermekek iskoláztatási költségén is, ha szeptember 8-ig a Tescónál szerzik be a tanszereket, melyek között exkluzív fradis kínálat is szerepel. Érdemes a hűségkártyát mobilos applikáción keresztül használni, hiszen szeptember 11-ig minden elköltött 6 ezer forint után egy e-matrica jár, így akár 15 százalék kedvezmény is összegyűjthető. Ezenkívül a Tesco Online Clubhoz most 1 hónapig mindössze 10 forintért lehet csatlakozni. A tagoknak ingyenes a kiszállítás, 4 héttel előre is foglalhatnak szállítási időpontot, az újonnan belépőknek pedig a próbaidőszakot követő első három hónapban dupla Clubcard-pontok járnak.

Ez a cikk egy fizetett promóció, megrendelője a Tesco-Global Áruházak Zrt.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!