Nagyot mennek a kamu tetkók a nyáron (x)

2024. augusztus 13. – 10:55

Nagyot mennek a kamu tetkók a nyáron (x)

Másolás

Vágólapra másolva

Emlékszel a régi, ízetlen rágókra, amikhez lemosható tetoválás volt csomagolva? Na, pont ilyet gyárt Dávid is, csak ez tovább marad fent. És egyedi.

Fesztiválok, sportesemények, céges bulik, koncertek, lagzik, legénybúcsúk, lánybúcsúk, szülinapi bulik… az elmúlt években egyre több helyen köszönnek vissza az egyedi, lemosható tetoválások, amit a kamutetko.hu is gyárt.

Fotó: Kamutetko.hu
Fotó: Kamutetko.hu

Szinte minden eseménynek ötletes és kreatív kiegészítői tudnak lenni az egyedi minták, amiket magadra helyezhetsz. Nem véletlen, hiszen mindenki szeretne kitűnni a tömegből, aki pedig reklámanyagként gondol a lemosható tetkókra, azok még inkább, hiszen mivel is lehetne jobban felhívni a figyelmet egy márkára, mint azzal, ha emberek rakják fel a saját bőrükre a különböző üzeneteket, mintákat, logókat.

Mutasd meg a világnak ki vagy ✨

A webáruház tulajdonosát, Kukoly Dávidot kérdeztük az ötletről, a trendekről és arról, hogy mik voltak a legérdekesebb minták, amiket legyártott az elmúlt években.

Fotó: Kamutetko.hu
Fotó: Kamutetko.hu

Hogy jött ez az ötlet?

Van néhány tetoválásom és még szerettem volna párat. Egy ideig Photoshop-ban raktam magamra a különböző mintákat, de nem volt az igazi. Utánajártam, hogy tudok egyedi lemosható tetoválást készíteni magamnak és megvalósítottam. Ezt követően szervezett a volt munkahelyem egy csapatépítőt, ahova készítettem néhány extra tetkót is. A vége az lett, hogy mindenki magára rakott valamilyen feliratot, ebben pedig megláttam a lehetőséget. 🙂

Hogy működik a kamutetkó?

Nagyon egyszerű! Feltöltöd a képet, amit szeretnél tetkóként viszont látni, leadod a rendelésedet és én legyártom, szállítom, ahova szeretnéd. A felhelyezéshez pedig egy kis víz kell és kész is a néhány napig tartó kamutetkó!

Fotó: Kamutetko.hu
Fotó: Kamutetko.hu

Mit gondolsz, ez csak egy múló trend?

Elsősorban online marketing oktatással foglalkozom, így alaposan utánajártam a számoknak. Úgy látom, hogy az elmúlt években folyamatosan növekszik az igény az egyedi, lemosható tetoválásokra, amit a megrendelések számában is viszontlátok. Véleményem szerint még van benne lehetőség, ahogy nekem is vannak még ötleteim, hogyan fejlesszem a terméket tovább.

Ha erről többet hallanál, akkor a YouTube csatornámon egy edukációs webshop vlog-ban transzparensen bemutatom, mit-hogy csinálok a hétköznapokban.

Mi volt a legextrémebb minta, amit eddig legyártottál?

A legkülönbözőbb rendelések érkeznek fotóktól kezdve, a meme-eken át, egészen a saját grafikákig, de ami izgalmas és meglepő volt az az, amikor egyszer valaki Szoboszlai Dominik tetoválásait rendelte meg tőlem lemosható kamutetkóként. Ja, és persze a „Jimmyke él” tetkók… 🙂

A néhány napig fennmaradó, egyedi, lemosható tetoválások tökéletes játszóteret kínálnak azoknak, akik félnek a tűtől vagy nem biztosak abban, hogy 1-1 minta hogy állna rajtuk, továbbá baráti társaságoknak, illetve kis- és nagy létszámú rendezvényeknek.

Ez a cikk egy fizetett promóció, megrendelője a Kamutetkó.hu

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!