Döntsünk együtt milliókról és helyi közösségek támogatásáról! (x)

2024. július 23. – 10:55

Döntsünk együtt milliókról és helyi közösségek támogatásáról! (x)
Kép: Tesco

Másolás

Vágólapra másolva

Emberek milliói dönthetnek több millió forint és helyi közösségek sorsa felett, a július 15-én elindult „Ön választ, mi segítünk” Tesco közösségi programjában.

Augusztus 11-ig a Tesco vásárlói összesen mintegy 39 millió forint sorsáról dönthetnek, amellyel több mint 150 helyi szervezet közösségépítő ötletei valósulhatnak meg országszerte 53 körzetben. Körzetenként a legtöbb vokssal rendelkező szervezet 400 ezer, a második 200 ezer, míg a harmadik 100 ezer forint támogatásban részesül. Az áruházlánc ezenfelül egyenként 400 ezer forintos különdíjjal jutalmaz öt továbbjutó szervezetet kreatív, illetve innovatív pályázatuk elismeréseként.

Kép: Tesco
Kép: Tesco

Több mint félmilliárd forint közösségi támogatás

A 2016 óta zajló program eddigi 15 fordulójában a Tesco már közel 570 millió forint finanszírozást biztosított több mint 2200 helyi kezdeményezésnek. Az Ön választ, mi segítünk program mostani, jubileumi 15. fordulójára több mint 300 jelentkezés érkezett be. Az Effekteam Egyesület független szakértői választották ki a 152 projektet, amelyek országosan összesen 38 millió 400 ezer forint támogatásban részesülnek majd. Ebből közel 37 millió forint sorsáról a Tesco vásárlóinak szavazatai döntenek.

Támogassunk helyi projekteket

A vásárlók július 15. és augusztus 11. között minden vásárlás után egy darab zsetont kapnak a Tesco pénztárainál, amellyel az áruházakban kihelyezett zsetongyűjtő pontokon az adott körzet pályázatainak egyikére adhatják le voksukat. A szavazási időszak végén a körzetenként legtöbb zsetont kapott kezdeményezés 400 ezer, a második helyezett 200 ezer, a harmadik pedig 100 ezer forint támogatást kap a Tescótól projektje megvalósításához.

Elismerés a legkreatívabb ötleteknek

A legkreatívabb és legátfogóbb öt projekt egyenként 400 ezer forint különdíjban részesül, melyet az alábbi szervezetek kaptak: Bábonyibérci Önsegítő Közösség Egyesület, Műszaki és Természettudományi Kultúráért Egyesület, Tarisznya Táborok Alapítvány, Köszi, önkéntes! Egyesület és az Életfa Környezetvédő Szövetség.

A szavazással, valamint a korábbi győztes pályázatokkal kapcsolatos további információ a Tesco közösségi oldalán olvasható.

Ez a cikk egy fizetett promóció, megrendelője a Tesco-Global Áruházak Zrt.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!