Horgászbottal a TikTok csúcsára: Roli és a Sneci.hu sikersztorija (x)

2024. július 11. – 10:55

Horgászbottal a TikTok csúcsára: Roli és a Sneci.hu sikersztorija (x)
Forrás: Sneci.hu

Másolás

Vágólapra másolva

Mi történik, ha a horgászat találkozik a közösségi médiával? A Sneci.hu erre a kérdésre adja meg a választ, és nem is akárhogy!

Roli és a TikTok sikersztori

Roli, a Sneci.hu lelkes horgásza és tartalomgyártója, idén februárban kezdett aktív videó gyártásba a TikTokon. Azóta több százezres megtekintéseket gyűjtött, és követőtábora elképesztő sebességgel indult növekedésnek. Rolit egyre többen ismerik meg a vízparton, ami nem is csoda, hiszen videói rendkívül szórakoztatóak és tanulságosak is egyben.

Oké, oké… de milyen tartalmat gyárt?

Roli videói tökéletesen ötvözik a humort és a tudást. Sok videója visszanyúl a régi időkbe, bemutatva a retro horgászat szépségeit, de nem riad vissza a különleges kihívásoktól sem. Könnyű azonosulni vele, hiszen a kezdő és haladó horgászok, valamint a múlt és jelen horgászainak életképeit, módszereit is feldolgozza.

Legnépszerűbb videók és kihívások

A retro horgászatot bemutató videók különösen népszerűek, amik mellett a fura kombinációk, például különleges csalik kipróbálása, mindig nagy sikert aratnak. Az egyik legőrültebb kihívása pedig az volt, amikor horgászbottal próbált meg elhúzni egy autót – ezt látni kell, hogy elhidd!

Forrás: Sneci.hu
Forrás: Sneci.hu

Mi a receptje az óriási nézettségnek?

A sikerhez több összetevő szükséges, és Roli ezt tökéletesen megvalósította. Először is, a hitelesség és az őszinteség. Roli személyisége könnyen azonosíthatóvá teszi őt, mivel a teljes horgászközösség számára egyaránt releváns tartalmakat készít. Másodszor, a kreativitás és az innováció, amit a videókban látunk – legyen szó retro horgászatról vagy különleges kihívásokról. Harmadszor, az aktív közösségi média jelenlét és a folyamatos interakció a követőkkel, amely segít a közösségépítésben és a hűséges rajongótábor kialakításában.

És hogy mi kell még? Csapatmunka! Persze Roli nem egyedül készíti a videókat. A kamera másik oldalán ott áll Betti, aki átsegíti őt minden technikai nehézségen, megoldást talál minden ötlet kivitelezésére, és persze ő vágja a videókat, kezeli a felületet. Mellette a Sneci.hu csapata is folyamatosan támogatja. Együtt ötletelnek és néha napján a többiek is a kamera elé állnak.

Sneci.hu: Hét éve a horgászat élén

Idén lett 7 éves a Sneci.hu, Magyarország egyik piacvezető horgász webáruháza. A több tízezer termék garantálta óriási választék elég meggyőző lehet, de a piacvezető szerephez az ügyfélszolgálat felkészültsége és vásárlóbarát hozzáállása is nagyban hozzájárult. Az oldalon nem csak elképesztő mennyiségű horgász felszerelést találsz, hanem rengeteg cikket is, amelyek még több tudást nyújtanak.

Forrás: Sneci.hu
Forrás: Sneci.hu

A Sneci.hu TikTok oldalának jövője

A Sneci.hu TikTok oldalának jövője igazán kecsegtető, nagyon kíváncsiak vagyunk hova növi ki magát. Roli és a csapat további izgalmas videókkal készülnek, hogy a Sneci.hu ne csak egy webshop, de egy igazi horgászközösség legyen. Ha még nem vagy követő, most itt az ideje csatlakozni a közösséghez!

Ez a cikk egy fizetett promóció, megrendelője az Internetplaza Kft.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!