Már közel 140 ORLEN-töltőállomáson tankolhatunk országszerte (x)

2024. május 21. – 10:57

Már közel 140 ORLEN-töltőállomáson tankolhatunk országszerte (x)
Kép: ORLEN HUNGARY Kft.

Másolás

Vágólapra másolva

Eredményesen zárult az ORLEN magyarországi hálózatbővítésének második szakasza, így az autósok már közel 140 hazai töltőállomáson találkozhatnak a legnagyobb közép-európai multienergetikai vállalat minőségi üzemanyagaival és szolgáltatásaival, illetve Stop.Café kávékínálatával. A terveknek megfelelően az elmúlt négy hónapban több, mint 50 benzinkutat építettek át és nyitottak meg az ország különböző pontjain. Egy töltőállomás átalakítása átlagosan mindössze öt napot vett igénybe.

Magyarországon és a régióban egyaránt dinamikusan terjeszkedik Közép-Európa legnagyobb multienergetikai vállalata, az ORLEN. Az elmúlt években egyebek mellett Németországban, Ausztriában és Szlovákiában is piacra léptek, így a társaság kúthálózata már összesen hét európai országra terjed ki. Ez a látványos terjeszkedés és a magyarországi hálózatbővítés összhangban áll az ORLEN Csoport stratégiájával, amelynek egyik fő célkitűzése szerint 2030-ig 3500-ra növelik töltőállomásaik számát. A vállalat egyéb lakossági szolgáltatásaival együtt már most is 100 milliós ügyfélkörrel rendelkezik.

Hazai piacra lépése óta az ORLEN két ütemben közel 140 benzinkút üzemeltetését vette át, és gondoskodott ezek átépítéséről annak érdekében, hogy a magyar vásárlók számára is biztosítsák azokat a magas minőségű szolgáltatásokat, amelyeket számos egyéb országban hamar megszerettek az autósok. A töltőállomások átvételének második szakaszában, idén január és április között hetente átlagosan négy új kutat alakítottak át, egy helyszín átépítése mindössze öt napot vett igénybe. A gyors és zökkenőmentes hálózatfejlesztést, az ehhez szükséges, különböző munkafolyamatok precíz összehangolását az ORLEN elmúlt két évtizedben megszerzett szakértelme tette lehetővé. Mivel a társaság elkötelezett a magyar piac iránt, egyre több autós számára elérhetővé kívánják tenni minőségi termékeiket és szolgáltatásaikat.

Kép: ORLEN HUNGARY Kft.
Kép: ORLEN HUNGARY Kft.

A benzinkutak működése már régóta nem csupán az üzemanyagbeszerzésről szól, a vásárlók számára a tankolás mellett egyre fontosabbak az olyan kiegészítő szolgáltatások, mint például a minőségi étel- és italkínálat vagy az ünnepnapokon is elérhető bevásárlási lehetőség. Ezt szem előtt tartva alakította ki az ORLEN saját Stop.Café kávékínálatát, a kávépörkölés terén 200 éves tapasztalattal rendelkező szakértők tudására támaszkodva. A társaság töltőállomásain kapható kávék 100% Arabicából készülnek, a kínálatot pedig a frissen készített hot dog, a Stop.Cafe snackek és italok (mandula, praliné, chia ital, gyümölcslé, smoothie) és a VERVA-üdítők széles választéka teszik teljessé. A hálózatbővítésnek köszönhetően a népszerű és kedvező árú DESPAR-élelmiszerüzletek száma is országszerte tovább növekszik, így egyre több helyen könnyen összekapcsolható a bevásárlás a tankolással. A töltőállomások polcain az olyan autós kellékek is megtalálhatóak, mint a sajátmárkás, magas minőségű ORLEN-kenőanyagok.

A változatos szolgáltatások mellett az ORLEN számára üzemanyagkínálata jelent biztos alapot piaci pozíciójának további erősítésére. A társaság saját fejlesztésű, prémium VERVA Diesel gázolaja például innovatív adalékolásának köszönhetően a prémium mezőnyben is ritka, egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Az üzemanyag hozzájárulhat, hogy az autósok a legkülönbözőbb körülmények között is kihozhassák a motorból a legtöbbet. Az üzemanyag megnövelt adaléktartalma segítheti a motor befecskendező rendszerének tisztán tartását, és hozzájárulhat a korábban használt, ismeretlen eredetű üzemanyagok használatából eredő lerakódások eltávolításához. A VERVA 100 prémium benzin ETBE komponenst tartalmaz, ennek köszönhetően az oktánszáma magas, a detergens adalékokkal pedig meggátolhatja a lerakódásokat a motorban, hozzájárulva ezzel a teljesítményromlás megelőzéséhez is.

Ez a cikk egy fizetett promóció megrendelője a ORLEN HUNGARY Kft.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!