Rozéfröccs és extra sok kedvezmény várja a bringásokat a hétvégén (x)

2024. április 18. – 10:56

Rozéfröccs és extra sok kedvezmény várja a bringásokat a hétvégén (x)
Kép: MATEKUSZ, Pexels

Másolás

Vágólapra másolva

Idén sem maradhat el a Szezonnyitó Kerékpárosbarát hétvége, amit április 20-21-ére hirdetett meg a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ). A program keretében lehetőség nyílik együtt körbetekerni a Földet. Az eseményhez több mint 80 vendéglátóhely, szálláshely és látványosság csatlakozott, akik megannyi kedvezménnyel és ingyen frissítővel várják a hazai bringásokat.

Nincs is jobb, mint egy tavaszi bringázás a természetben, ráadásul a MAKETUSZ a hétvégére egy közösen elérhető célt is kitűzött.

“A cél, hogy a most következő hétvégén közösen körbetekerjük a Földet. A kampányban, az az izgalmas, hogy a Kerékpárosbarát alkalmazásnak hála, bárki csatlakozhat hozzá.

Mivel az egész kampány az alkalmazáson keresztül zajlik, ezért bárhol is legyünk az országban, egy okostelefonnal és egy kerékpárral bárki részt tud venni játékban. A hétvége nagy célja, hogy közös erővel, együtt tekerjük le a Föld 40.075 kilométeres kerületét. Ez azonban csak úgy lehetséges, ha ehhez mindenki hozzájárul a hétvégén megtett kilométereinek számával, és ezt a Kerékpárosbarát alkalmazásban feltölti.” – mondta az esemény egyik ötletgazdája, Kovács Júlia.

Bringás örömünneppé válhat a hétvége

Az előző év tapasztalatai és visszajelzései alapján a Kerékpárosbarát hétvége sok 10.000 kerékpárost mozgatott meg, a szervezők pedig remélik, hogy a hétvégére meghirdetett ‘Kerüljük meg közösen a Földet!’ kampány egy újabb löketet ad a Kerékpárosbarát hétvége népszerűségének. Ráadásul a programhoz az előző évhez hasonlóan, kerékpárosbarát szolgáltatók is szép számban csatlakoztak valamilyen kedvezményt biztosítva a két keréken tekerős számára.

“Országszerte több mint 80 szolgáltató jelezte már a szándékát, hogy részt vesz a Szezonnyitó Kerékpárosbarát hétvégén. Ezek a szolgáltatók mind minősített kerékpárosbarát helyek, vagyis megfelelnek a hálózat alapvető kritériumainak, mint például a kulacs töltési lehetőség, a biztonságos bicikli tárolás biztosítása vagy az alap szervizelési lehetőség a vendégek számára.

Ezek a szolgáltatók szintén a Kerékpárosbarát alkalmazásban érhetőek el, azok pedig akik csatlakoztak a hétvégéhez és valamilyen kedvezményt biztosítanak a bringásoknak, azoknál egy kis százalék ikon látható.

– mesélt tovább a szervező, aki reménykedik abban, hogy a hétvégén az időjárás is mellettük áll majd.

Kép: MATEKUSZ, Pexels
Kép: MATEKUSZ, Pexels

Ingyen fröccs, üdítő és számtalan kedvezmény várja a bicikliseket

Nagyon sok szálláshely jelentkezett az április 20-21-i eseményre, akik valamilyen kedvezményt biztosítanak a szálláshely árából. De sok, kerékpárút közelében található vendéglátóhely is csatlakozott, ahol sokan kedvezményes áru vagy ingyen frissítőt adnak a megfáradt bringásoknak.

A Budapest – Balaton (BUBA) kerékpárút közelében található Etyeki Sörmanufaktúra például az első pohár sört vagy üdítőt ingyen adja az arra járó kerékpárosoknak. Az Etyeki kúria pedig 1+1 promócióban kínál kedvezményes fogyasztást nekik, a Balaton környéki Biber Vendégház a birtokán termesztett szezonális zöldség és gyümölcs kóstolást hirdetett meg a hétvégére. De nem kell aggódnunk akkor sem, ha beesteledik, és valahol meg kell szállnunk, ugyanis a szállásadók is beálltak a támogatók sorába, és 15-20% kedvezménnyel várják a bringásokat: sok szálláshely felajánlotta, hogy lehetőségük van az egy éjszakás foglalásra is.

Aki csatlakozna a Szezonnyitó Kerékpárosbarát Hétvégéhez, és szeretne hozzájárulni a föld megkerüléséhez, vagy kihasználná a kerékpárosbarát szolgáltatók kínálta kedvezményeket, az töltse le a Kerékpárosbarát alkalmazást iOS készülékre IDE kattintva, Android készülékre pedig IDE kattintva.

Ez a cikk egy fizetett promóció, megrendelője a Langmár Kommunikáció Kft.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!