Nem mindennapi kedvezmények minden Tesco vásárlónak egy hónapon át (x)

2024. április 5. – 11:02

Nem mindennapi kedvezmények minden Tesco vásárlónak egy hónapon át (x)
Fotó: Tesco Magyarország

Másolás

Vágólapra másolva

Április a kedvezmények hónapja a Tescónál. Az áruházlánc februárhoz képest négyszer több Clubcard nélkül is elérhető ajánlattal várja vásárlóit, több mint 2000 terméket kínálva kedvezményes áron. A sárga címkével jelölt árucikkeket bármely vásárló olcsóbban teheti a kosarába, mint korábban, és ezek között vannak 50 százalékos kedvezménnyel kaphatók is. A szupererős ajánlatok élelmiszerre, ruházati cikkekre és egyéb nem élelmiszer termékekre is érvényesek.

Április 4. és 10. között a friss zöldségek és gyümölcsök közül például az eredeti árhoz képest 48 százalékkal olcsóbban szerezhető be az Idared alma, 43 százalék árengedmény van a fürtös magyar bébi-szilvaparadicsomon, 41 százalék a csemegehagymán és 40 százalék a kék áfonyán, míg a Tesco fehér csiperkegomba ára 33 százalék, a mangóé pedig 25 százalék kedvezményt tartalmaz. Többféle tej- és hústermék ára is számottevően csökken, beleértve a Mizo natúr joghurtot, a Tolle tejet, a Nádudvari tejfölt, a Kunsági félzsíros tehéntúrót, a Gyulai és Csabai szeletelt kolbászt, a szeletelt sertéskarajt, a darált marhahúst vagy a Tesco Finest sonkát.

Az említett időszakban többféle szeszesital is a megszokotthoz képest jelentősen olcsóbban kapható, köztük például a Frittmann Irsai Olivér 35 százalék, a Bacardi 30 százalék és a Beefeater gin 25 százalék kedvezménnyel. Hatalmas a választék továbbá alacsony árú barkácseszközökből (pl. magasnyomású mosók, akkumulátoros fűrészek, akkus fúrócsavarozó), kertészeti termékekből (pl. kerti szivattyú, elektromos fűnyíró, benzines fűkasza, sövény- és fűszegélynyíró) és kültéri játékokból, illetve szabadidős eszközökből (pl. kerti trambulin, fahomokozó, fészekhinta, kempingszék, sörpadpárnaszett).

Fotó: Tesco Magyarország
Fotó: Tesco Magyarország

A háztartási és higiéniai termékek választékán belül április 4. és 10. között a Tesco nagymértékű kedvezményt biztosít például a Nivea krémre, Pampers pelenkákra, a Silan öblítőre, a Cillit Bang tisztítószerre és a Regina konyhai papírtörlőre, illetve toalettpapírra.

Még több szupererő Clubcarddal

Akiknek van Tesco hűségkártyájuk, még több kedvezménnyel élhetnek. A legnagyobb, akár 50 százalékos árengedmények az ajánlat első hetében elsősorban a háztartási és higiéniai termékeket érintik, beleértve a Pronto padló- és bútorápolókat, a Somat gépi mosogatószereket, a Domestos WC-frissítőt, a Gillette Venus eldobható borotvát, a Pantene sampont, illetve balzsamot, valamint az Old Spice aftershave-et. Ugyanakkor természetesen számos élelmiszer is olcsóbban érhető el Clubcarddal, köztük például a Győri Édes kekszek (-30%), a Medve szeletelt sajt (-31%), az Omina őrölt kávé (-30%) vagy a Gösser dobozos sör (-33%).

Ha valaki a jövőben is minél több termék esetében szeretné kihasználni a kedvezményeket, annak most érdemes regisztrálnia a hűségprogramba, és letölteni a Clubcard alkalmazást telefonjára, legalább 1600 forint értékű friss zöldség vagy gyümölcs vásárlása esetén ugyanis 400 pont jár az új tagoknak, ill. a fizikai kártyáról applikációra váltóknak.

Ez a cikk egy fizetett promóció, megrendelője a Tesco Magyarország.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!