Érdemes most feltankolnod ezekből a termékekből! (x)

2024. február 24. – 10:56

Érdemes most feltankolnod ezekből a termékekből! (x)
Fotó: SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

Másolás

Vágólapra másolva

Emeli a tétet a SPAR: a „Duplán olcsóbb!” mellett 2+1 akciót is indít. Nem csak folytatódik a SPAR nagy sikerű „Duplán olcsóbb!” akciója, hanem újabb kedvezményekkel is kiegészül: az INTERSPAR hipermarketekben 38 terméknél kettőt fizetsz, hármat vihetsz akció is vár!

Bővül a SPAR akciós termékeinek köre 2024. február 22-től! Az INTERSPAR hipermarketekben 38 termék esetében, ha kettőt vásárolsz, a harmadikat ingyen viheted haza. Vegyél kettőt és vigyél hármat a 100 grammos szeletelt Feketeerdei sonkából, az 50 grammos Greenfield teából, az 500 grammos Happy Frucht paradicsompüréből, vagy a 2 literes Mizse ásványvízből! A cicatartóknak is érdemes felkeresni az INTERSPAR hipermarketeket, mert a 6*48 grammos Felix Soup
macskaeledelből is feltankolhatnak az akció időtartama alatt.

Folytatódik a „Duplán olcsóbb” promóció is! Kettőt jobban megéri vásárolnod 32 közkedvelt termékből a SPAR Magyarország legújabb promóciójában. Az akciós szórólapokban szereplő – a promócióban résztvevő – termékekből kettő vásárlása esetén a másodikra jelentős, akár 70 százalékos kedvezményt is kaphatsz! Az akciós termékek között olyan közkedvelt SPAR márkatermékek kaptak helyet, mint a 450 grammos fagyasztott málna, a 430 grammos szeletelt, ecetes cékla, vagy a 100 grammos dán szalámi. Akciós a 100 grammos Nescafé Gold Instant kávé és a 250 grammos Tchibo Family őrölt kávé is. Ezeken kívül több háztartási terméket is olcsóbban vehetsz párban.

Fotó: SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
Fotó: SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

A SPAR ezen kívül számos egyéb akcióval segít abban, hogy több pénz maradjon az év első hónapjaiban a pénztárcádban. Március végéig háromszáz közkedvelt termék árát rögzítette a vállalat az Árstop Extra Promóciója keretein belül. Ezen kívül a kibővült akciós újságokban hetente csaknem 1000 kedvezményes termékkel találkozhatsz. Érdemes figyelned a MySPAR mobilalkalmazást is, ahol megtalálhatod a kiemelt árucikkekre vonatkozó kuponajánlatokat és a 20%-os vásárlási kupon digitális verzióját.

Spórolj a SPAR-ral! További információkat itt találsz.

Ez a cikk egy fizetett promóció, megrendelője a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!