Sopronban is elindította taxiszolgáltatását a Bolt (x)

2024. február 1. – 10:56

Sopronban is elindította taxiszolgáltatását a Bolt (x)
Bolt taxi – Fotó: Bolt HTX

Másolás

Vágólapra másolva

A Bolt taxi január 25-től már Sopronban is elérhető, így a cég már hat vidéki nagyvárosban nyújt személyszállítási szolgáltatást. A vidéki bővítés a vállalat országos szolgáltatási lefedettségi stratégiájának része, amely 2024-ben is folytatódhat.

A fővárosban már piacvezető taxi szolgáltató eddig leginkább Kelet-Magyarországon található vármegyeszékhelyekre fókuszált, azon belül Miskolcon, Nyíregyházán, Szegeden, valamint Debrecenben tudott jó ütemben piacra lépni, utóbbiban a Bolt vezető pozíciót vívott ki.

Nyugat-Magyarországon a vállalat eddig csak Pécsett volt jelen, ez csütörtöktől azonban változik, hiszen a soproni indulással ismét egy dunántúli nagyváros lakói számára lesz elérhető a Bolt taxirendelés. Sopronban a Bolt utazások alapdíja 1390 forint, a kilométerdíj 490 forint, és a percdíj 90 forint, a cég sofőr partnerei pedig a már jól bevált heti kifizetéssel, teljesítményalapú jutalékrendszerrel, gyors és átlátható címkiosztással számolhatnak.

A szolgáltatás indulása kapcsán a cég vezetője elmondta, hogy érezhető az igény egy ismert és megbízható taxi szolgáltató érkezésére, amely biztosítja az itt élők és a városba látogatók mobilitását:

Sopron egy nagy múltú, fejlődő, nyüzsgő egyetemváros, ahol egész évben színvonalas programok és fesztiválok érik egymást, és ahol a régió meghatározó munkáltatói is tevékenykednek. Természetesen nem hagytuk figyelmen kívül a turisztikai szempontokat sem: Fertőd és környéke rendületlenül vonzó célállomás, az Ausztriából érkezők számára pedig a Bolt nem lesz ismeretlen, mivel a szomszédunkban szintén elérhető a szolgáltatás”

– mondta Sabjányi László, a Bolt HTX Kft. ügyvezető igazgatója a soproni indulás kapcsán.

A Bolt 2023-as összesítéséből kiderült, hogy a vidéki szegmensben mintegy 36 százalékkal nőtt a teljesített fuvarok száma, és ugyanennyivel emelkedett az aktív sofőrök száma is. Az ügyvezető kitért arra is, hogy a vidéki szolgáltatásbővítés egy országos lefedettséget célzó stratégia része, amelyben Sopron egy fontos mérföldkő, és amelyet 2024-ben várhatóan további városok követnek majd. A taxi szolgáltató jelentős növekedési potenciált lát a vidékben, amely megtartó erejéhez Európa vezető mobilitási platformjaként szintén hozzájárul.

A Bolt taxi szolgáltatása új dimenziót nyit meg Sopron városában, hozzájárulva a városi életminőség javításához és a modern közlekedési lehetőségek elérhetőségéhez.

A Bolt kifejezett célja, hogy innovatív megoldásával elősegítse a városi mobilitást, nem csak a városba látogatók, hanem a helyi lakosok számára is, a hatékony és megbízható applikációjával pedig hiánypótló közlekedési alternatívát kínáljon. A könnyen kezelhető rendszer, a pontos és átlátható díjszabás, mind-mind segítenek abban, hogy a soproniak gyorsan és kényelmesen juthassanak el úti céljaikhoz. Mindezt az utazásmegosztás funkció is támogatja, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy a családjuknak vagy barátaiknak pontosan követhetővé tegyék az utazásukat, növelve ezzel az utazás biztonságát.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a Bolt HTX Kft.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!