Mindent egy helyen, olcsón – ez a tudatos vásárlás! (x)

2023. december 15. – 10:56

Mindent egy helyen, olcsón – ez a tudatos vásárlás! (x)
Kép: Aldi Magyarország

Másolás

Vágólapra másolva

Az ALDI-val könnyen megtervezhetik az idő- és pénztárcabarát karácsonyi bevásárlást! Remek akcióinkkal és kuponjainkkal is segítünk, hogy önök még többet spórolhassanak, és hogy az ünnepi készülődés stresszmentes legyen!

Kuponnal most még olcsóbb minden!

Kedvező árainkkal, extra kedvezményeket nyújtó, hetente megújuló ajánlatainkkal,
kuponakcióinkkal még olcsóbban tölthetik meg a bevásárlókosarat az ünnepek előtt.
Kuponakciónk keretében most 2023. december 14-től 20-ig – 10 000 forintot elérő vásárlás esetén – akár további 10% engedményt is adunk, így még többet spórolhatnak nálunk. Az extra kedvezményhez csupán annyit kell tenniük, hogy pénztárainknál beváltják a hétre érvényes, 1000 forint kedvezményt biztosító ALDI kupont. A kuponokat könnyű megtalálni, hiszen nemcsak a legnépszerűbb napi- és hetilapokban bukkanhatnak rájuk, hanem természetesen online akciós újságunkból, hírlevelünkből is kinyomtathatják azokat. A kupont bevásárlás előtt pedig csak ki kell vágniuk és magukkal hozniuk, hogy fizetéskor átadhassák a kasszánál, mi pedig levonhassuk az 1000 Ft engedményt a számlájukból. A részletekről – a kuponakciót megelőzően – az aldi.hu oldalon tájékozódhatnak.

Kép: Aldi Magyarország
Kép: Aldi Magyarország

ALDI saját márkáinkkal csak nyerhetnek!

Állandó és szezonális árukínálatunk 90%-át saját márkás termékeink teszik ki. Saját márkáink sok esetben ikonmárkák gyártóinál készülnek, de csak az ALDI számára. Erről önök is bármikor meggyőződhetnek, hiszen saját márkás termékeink csomagolásán minden esetben feltüntetjük a gyártót, ami plusz garanciát jelent arra, hogy saját márkás termékeink kiváló minőségűek. Saját márkás termékválasztékunkban szinte minden márkatermék megfelelője – természetesen olcsóbban – megtalálható.

Az ünnepekre is keressék saját márkáinkat!

Kép: Aldi Magyarország
Kép: Aldi Magyarország

Legyen szó az ünnepi menü megalkotásáról, a közös családi sütisütésről, a tökéletes ajándékok felkutatásáról, megbízható minőségű, kedvező árú ALDI saját márkáink között biztosan megtalálják a megfelelő termékeket! Kínálatunkban felfedezhetik a szezon kedvenceit, így a GOURMET ínyencségeket és a MONARC izgalmas édességeit is. Az ételintoleranciával élő, illetve egészségtudatos családtagok, barátok számára a közel 500 terméket tartalmazó mentes kínálatunkban találhatják meg a tökéletes finomságokat. Mentes termékeink idén is megmérettetek az Mentes-M versenyen, ahol újabb ALDI-siker született: 9 saját márkás élelmiszerünk lett kategóriagyőztes az idei Minőségi mentes és funkcionális termékek versenyein.

Saját márkás árukínálatunkban nemcsak élelmiszerek találhatóak, állandó és szezonálisan kínált non-food termékeink széles skálája várja önöket. Ünnepi non-food kínálatunkban többek között megtalálhatóak a HOME CREATION dekorációi, az EASYHOME és a WORKZONE ajándéknak is tökéletes árucikkei.

Spóroljanak időt és pénzt nálunk, mind a 172 ALDI-ban!

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!