Pipáld ki az ajándékok beszerzését – gyorsan, egy helyen! (X)

2023. december 7. – 10:59

Pipáld ki az ajándékok beszerzését – gyorsan, egy helyen! (X)

Másolás

Vágólapra másolva

Hiába az év legmeghittebb ünnepe a karácsony, az előtte lévő időszak nem épp a harmonikus, nyugodt napok jegyében telik. Főleg akkor, ha nem tudjuk, kit-mivel lepjünk meg a fa alatt. Íme 3 lehetséges irány, ami mentén elindulhatunk, ha az ajándékok beszerzésére kerül a sor, ráadásul mindezt egy helyen is megtaláljuk!

Praktikus megoldások a mindennapokhoz

A MediaMarkt friss kutatása szerint az emberek relatív többsége (40%) szeretné, ha olyan praktikus dolgokat kaphatna, amire valóban szüksége van – erre leginkább az önálló életet most kezdő húszas, harmincas korosztály vágyik –, a megkérdezettek további 6%-a pedig csak a konkrétan kinézett holminak örülne. Ha igazán praktikus ajándékra vágyik szerettünk, a MediaMarktban jó helyen járunk: legyen az egy konyhai kiegészítő – airfryer vagy konyhai robotgép –, esetleg a takarítást megkönnyítő száraz-nedves porszívó vagy robotporszívó, tegyük fel egy új tablet a kiszemelt ajándék; ezeket mind egy helyen könnyedén be tudjuk szerezni. Manapság széles a választék bármilyen termékben is gondolkodunk, így célszerű az áruházi szaktanácsadók véleményét kikérni a legjobb és legkedvezőbb választásokról. Mindezt a garancián felül megspékelhetjük extra szolgáltatásokkal, hogy kompakt, használatra kész állapotban adhassuk át karácsonykor a várva várt ajándékot.

Ha a szívhez szóló a nyerő

Habár egyre inkább szélesedik a spektrum a hasznos és praktikus háztartási termékek terén, sokan a személyesebb ajándékoknak örülnek igazán a fa alatt. Ezek az eszmeibb értékű ajándékok mindig nagyobb kreativitást igényelnek részünkről, viszont megéri leleményesnek lenni. A közös, családi fotók többnyire mindig sikert aratnak, sőt ma már egy digitális képkerettel nem csak egy fotót, de akár egy teljes montázst levetíthetünk, videó és zene fájlokat is rátölthetünk, ahogy mi azt megálmodtuk! Ha olcsóbb ajándékban gondolkodunk, akkor is extrázhatjuk a családi fotót azzal, hogy vászonképként hívatjuk elő, amiből több méretben akár egy kollázst is összeállíthatunk!

Fotó: MediaMarkt
Fotó: MediaMarkt

Elvan a gyerek, ha játszik

A nagybetűs felnőtt életben a praktikus, de mindennapi berendezések és eszközök mellett a saját szórakoztatásunkra kevésbé költünk a nap végén. Többnyire mindenkinek van kedvenc filmje, karaktere, esetleg videójátéka, ami nosztalgikus elméket idéz fel benne. Nem kell nagy dolgokra gondolni, lehet ez egy szuperhős figura, egy hőre változó bögre a kedvenc karakterrel, vagy egy számítógépes játék esetleg kiegészítő. Ezeket is könnyedén beszerezhetjük a MediaMarktban, érdemes figyelni a készletet, minél előbb vesszük meg, annál biztosabb, hogy a fa alatt tudhatjuk karácsonykor!

Ha mindennek ellenére mellé nyúlnánk a választásunkkal, a MediaMarkt üzleteiben van lehetőségünk visszacserélni a termékeket, esetleg ajándékkártyára beváltani, hogy mindenki azt kapja karácsonyra, aminek a leginkább örül.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a MediaMarkt.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!