Mindenben támogatja a frissdiplomások karrierjét a Tesco Business Solutions (x)

2023. december 5. – 10:59

Mindenben támogatja a frissdiplomások karrierjét a Tesco Business Solutions (x)
Fotó: Tesco Business Solutions

Másolás

Vágólapra másolva

Vida Richárd, a Tesco Business Solutions (TBS) Toborzási vezetője szerint a fiatal pályakezdők felkészültsége, kreativitása, látásmódja nagyban hozzájárulhat a vállalat sikeréhez. A cég minden támogatást megad az egyetemről frissen kikerült diplomásoknak; miközben legújabb programjuk keretében a megváltozott munkaképességű álláskeresőknek is szeretnének lehetőséget biztosítani.

A Tesco közép-európai vásárlóit, ügyfeleit és kollégáit kiszolgáló szolgáltató központ, a budapesti székhelyű Tesco Business Solutions tavaly márciusban indította el első, gyakornokoknak és egyetemről épp kikerült munkakeresőknek szánt frissdiplomás programját, ugyanis komoly potenciált látnak a pályakezdők megszólításában. „A frissen végzett fiatalok bevonása új nézőpontokkal, naprakész tudással, friss energiákkal gazdagíthatja a vállalatunkat, és hisszük, hogy ezek az értékek nagyban hozzájárulhatnak a TBS hosszú távú sikeréhez” – mondja Vida Richárd, a TBS Toborzási vezetője.

A TBS számos területen – köztük a munkavállalókat támogató, elsősorban klasszikus HR-feladatokat ellátó People Solutions-nél, a pénzügyi és ügyfélszolgálati divízióban, a beszerzésekért felelős Customer and Product részlegen, valamint a riportolással, adatelemzéssel foglalkozó Enterprise Analytics-nél – várja a karrierjüket most indító fiatalok jelentkezését. „Az első frissdiplomás program kapcsán nagyon jó tapasztalataink voltak, büszkén mondhatom, hogy valamennyi új kollégánk megtalálta helyét a cégnél. Így nem véletlen, hogy egyre több üzletágvezető keres meg bennünket azzal, hogy szeretnék az egyetemről frissen kikerült munkatársakkal tovább építeni a csapatukat” – mondja a toborzásért felelős vezető.

Vida Richárd – Fotó: Tesco Business Solutions
Vida Richárd – Fotó: Tesco Business Solutions

Vida Richárd hangsúlyozza, a TBS-nél kiemelt fontosságúnak tartják a nyitottságot és a sokszínűséget. „Ez a vállalati kultúránk egyik alappillére: nálunk nem az számít, honnan jöttél, hanem az, hogy mivel tudsz hozzájárulni a cég és a közösség életéhez”. Mint mondja, arra is komoly hangsúlyt fektetnek, hogy tanfolyamokkal, képzésekkel segítsék munkatársaik fejlődését. „Átlátható karrierutat kínálunk nekik egy stabil hátteret és hosszú távú, komoly szakmai előmenetelt biztosító multinacionális vállalatnál.” Mi több, 2024-től a cégnél dolgozók alapszabadsága egységesen évi 25 nap lesz. Ez egy fiatal huszonéves számára 1 hét extra szabadnapot jelent.

A TBS-nél nem csak a frissdiplomásokra figyelnek oda kiemelten: a vállalat kimondott célja, hogy a megváltozott munkaképességű álláskeresőknek is lehetőséget biztosítson az elhelyezkedésre. „Ez egyrészt azért fontos, mert szeretnénk lehetővé tenni számukra, hogy szabadon kibontakoztathassák a bennük rejlő lehetőségeket, másrészt pedig azért, mert úgy érezzük, hogy a bevonásuk csak tovább erősíti majd a Tesco-csoportot jellemző diverzitást. Nemrégiben egy komoly, külső szakértők bevonásával készült belső auditot is végeztünk ebben a témában, amelyből kiderült, nálunk igazán barátságos, befogadó munkahelyre lelhetnek a megváltozott munkaképességű emberek.”

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a Tesco Business Solutions.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!