Mi ismerjük a pénztárcabarát karácsony titkát! (x)

2023. december 1. – 10:57

Mi ismerjük a pénztárcabarát karácsony titkát! (x)
Kép: ALDI Magyarország

Másolás

Vágólapra másolva

Nálunk, az ALDI-ban az ünnepi bevásárlás is könnyű. Hiszen alacsony árú, megbízható minőségű állandó és szezonális kínálatunkból az élelmiszerek mellett az ajándékokat, háztartási eszközöket is beszerezhetik az ünnepekre – mindent pénztárcabarát áron.

Több mint 120 termékakció ezen a héten is

Mindig érdemes időt szánni hetente megújuló online akciós újságunkra, hiszen itt hétről hétre bemutatkoznak kedvező ajánlataink és akcióbajnokaink is. A november 30. és december 6. közötti időszakra szóló katalógusunkban akár – az egész hétre érvényes – 50%-os kedvezménnyel is találkozhatnak, és több mint 120 szuper ajánlattal is készültünk, hogy még olcsóbban tölthessék meg a bevásárlókosarat, már az ünnepekre is!

Ha egyet vesznek, mi kettőt adunk!

Kép: Aldi Magyarország
Kép: Aldi Magyarország

Mindig remek ötleteink vannak a spórolásra. Népszerű 1+1 ingyen ajánlataink is segítenek önöknek, hogy minél olcsóbban vásárolhassanak be. Sőt, most 2 termékünkre is érvényes „Vegyen 1-et, vigyen 2-t!” szuper akciónk! Ezen a héten ALDI saját márkánkat, a PRIMANA fagyasztott csirkemájat és a csemege, illetve paprikás szalámi mixet vásárolhatják meg 50%-os kedvezménnyel, ha 2 csomagot tesznek a kosarukba.

Pipálják ki nálunk az ajándéklistát is!

Ha már az alapanyagok, hozzávalók bevásárlólistája megvan, vonzó non-food választékunkban a család apraja-nagyja számára is megtalálhatják, és egy helyen
megvásárolhatják a tökéletes karácsonyi ajándékot. Az ünnepi készülődés nálunk már
javában tart. Aktuális non-food kínálatunkban – november 30-tól, illetve december 3-tól egészen a készlet erejéig – biztosan rálelnek a hőn áhított ajándékokra.

Számos ALDI saját márkánk gazdag választékából egyszerű kiválasztani a megfelelő terméket. Eheti online akciós újságunkban több mint 10 oldalon mutatjuk be non-food termékeinket – most még alacsonyabb ALDI-áron! Ha elektromos konyhai kisgépekre – például egy kenyérpirítóra vagy botmixerre – vágynak, akkor AMBIANO termékeink között biztosan megtalálják az igazit, sütés-főzésben pedig CROFTON eszközeink segíthetnek az ünnepi előkészületekben, a fakanáltól a serpenyőn keresztül a tálalásig mindenben. Ha a házi ezermestereknek keresnek ajándékot, akkor WORKZONE, illetve FERREX márkáinkat ajánljuk. Divatos és megfizethető ruházati márkáink, a BLUE MOTION és az UP 2 FASHION éppen aktuális kínálatából is könnyű választani, a téli és karácsonyi gyerekruháinkról nem is beszélve.

Készüljenek az ünnepekre velünk és saját márkás termékeinkkel!

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!