Companywall Business, az ön pénzügyi asszisztense (x)

2023. november 30. – 10:55

Companywall Business, az ön pénzügyi asszisztense (x)
Kép: CompanyWall Kft.

Másolás

Vágólapra másolva

Mostantól minden magyar cég üzleti tevékenységét és eredményeit ellenőrizheti a Companywall Business új pénzügyi eszközzel.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint 2022 végén mintegy 526 ezer céget tartottak nyilván Magyarországon. Ez a szám nagyjából megegyezett az előző év végi adatokkal. Az idei év első hat hónapjában több cég is befejezte tevékenységét (-0,5%).

Mostantól minden magyar cég üzleti tevékenységét és eredményeit ellenőrizheti a Companywall Business új pénzügyi eszközzel!

Kép: CompanyWall Kft.
Kép: CompanyWall Kft.

A CompanyWall egy elismert minősítő és elemző cég, amely 8 európai országban működik. Speciális szolgáltatásainak használata számos előnnyel jár. A CompanyWall ugyanis egy helyen tartalmazza az ország összes cégét, és egyszerűsített áttekintést ad a pénzügyi adatokról, a tranzakciós számlákról, a bankszámlák állapotáról, a kötelezettségekről, a foglalkoztatottak számáról, illetve a cégben lévő tulajdoni viszonyokról, valamint a kapcsolódó cégekről.

A kivételes átláthatóság és kiterjedt keresés mellett a CompanyWall Business pénzügyi asszisztens használatának előnye, hogy több hivatalos forrásból származó információhoz férhet hozzá azonnal. Minden vállalati profil rengeteg releváns adatot tartalmaz, amelyek felhasználhatók alapvető üzleti elemzések készítéséhez.

Minden piacon, ahol a CompanyWall jelen van, hivatalos szerződést köt az állami nyilvántartási szervekkel, hogy mindig a legfrissebb pénzügyi és működési információkat biztosítsa a felhasználóknak. Ez az együttműködés azért fontos, mert csak így tudjuk azonnal közzétenni az összes pénzügyi kimutatást. Amint a nyilvántartó feldolgozza azokat, valamint minden hatósági adatot, továbbá azokat a pénzügyi kimutatásokat, amelyeket az adott időszakban később nyújtanak be.

Minden vállalat köteles az éves pénzügyi kimutatását benyújtani az állami cégnyilvántartási rendszerbe. Magyarországon a cégnyilvántartást az Igazságügyi Minisztérium vezeti, a Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálaton keresztül. Ha a tágabb régiót nézzük, Horvátországban a FINA, Szerbiában az APR, Szlovéniában az AJPES, míg például Bosznia-Hercegovinában három hivatalos nyilvántartás létezik.

Kép: CompanyWall Kft.
Kép: CompanyWall Kft.

A cégminősítés az üzleti siker és biztonság mérőszáma

A CompanyWall cégminősítő tanúsítványokat és cégkiválósági tanúsítványokat ad minden olyan országban, ahol jelen van. A speciális matematikai módszertanon alapuló, objektív, dinamikus és statikus üzleti mutatókat ötvöző minősítés segít egy pillanat alatt felismerni a sikeres vállalatokat.

A cégminősítési módszertan figyelembe veszi a legfontosabb üzleti mutatókat, mint például az adósságráta, a fizetőképességi ráta vagy a likviditási ráta. A CompanyWall Business módszertana tartalmazza azt a 23 legfontosabb paramétert, amelyek alapján a jövőbeni üzleti előrejelzéseket számítjuk.

A CompanyWall által adott értékelések két fokozatra oszlanak – magasabbra és alacsonyabbra. A magasabb kategóriába tartoznak az A+, AA+ és AAA besorolású cégek. Az ilyen vállalatok biztonságosak az üzleti élet számára abban az értelemben, hogy kötelezettségeiket mindig megbízhatóan teljesítik, míg a BBB és CCC cégminősítéssel rendelkező vállalatok nem biztonságos üzleti partnerek, akiknek a jövője bizonytalan, és akár csődöt vagy felszámolást is magában foglalhat.

Kép: CompanyWall Kft.
Kép: CompanyWall Kft.

Azok a vállalatok, amelyek megfelelő döntésekkel és jó gazdálkodással A, AA+ vagy AAA cégminősítést értek el, versengenek a kiváló cégminősítő tanúsítvány elnyeréséért. Ez a legjobb módja annak, hogy cége sikeres munkáját jól látható helyen, fizikai formában vagy elektronikus tanúsítványokon keresztül megjelenítse az e-mail aláírásában, a számla láblécében vagy a weboldalon, hogy minden látogató tudja, hogy olyan céggel dolgozik, amely teljesíti kötelezettségeit és megbízható üzleti partner.

Nincs több bizonytalan üzleti döntés! A magyarországi cégek mellett a CompanyWall Business segítségével biztonságosan, gyorsan és pontosan ellenőrizheti, hogyan állnak a szerbiai, horvátországi, bosznia-hercegovinai, montenegrói, szlovéniai, észak-macedóniai valamint az Egyesült Királyság-beli cégek.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, aminek a megrendelője a CompanyWall Kft.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!