A lehetőségek azoknak nyílnak meg, akik észreveszik őket (x)

2023. november 30. – 11:33

A lehetőségek azoknak nyílnak meg, akik észreveszik őket (x)
Forrás: Foxpost Zrt.

Másolás

Vágólapra másolva

Lehetőség mindenhol – Így szól a FOXPOST legújabb portréfilm-sorozatának felütése. Mit jelent a lehetőség? Mindenkinek mást. Van, akinek a szabadságról, másoknak a vállalkozásban, az adományozásban vagy a jövő generációjában rejlő lehetőségekről, megint másoknak pedig az alkotói szenvedély kifejezésében testesül meg.

A Lehetőség mindenhol című sorozatában öt nem mindennapi emberi történetet mutat be a FOXPOST. Főszerepben: Soós Berci, díjnyertes streetfotós; Kertész Violetta, sikeres vállalkozó és vintage shop tulajdonos; Szendrői Csaba, költő, az Elefánt zenekar frontembere; Trunk Tamás Z generációs márkatanácsadó és élsportoló, illetve Forgács-Fábián Sára, az Amigos a Gyerekekért megálmodója. Ismerd meg a történetüket, és nézd meg a videókat azokról, akik éltek olyan lehetőségekkel, amik akár számodra is elérhetőek.

A FOXPOST ezzel a kampánnyal azt mutatja meg, hogy a lehetőségeket nem a nagy dolgokban kell keresnünk. Ennél sokkal fontosabb, hogy a közvetlen környezetünkre figyeljünk oda és a lehetőségeket az apró dolgokban vagy azokban a helyzetekben lássuk meg, amelyek mindennapiak és megszokottak számunkra. Nem kell más, csak egy kis plusz, egy ötlet, egy szenvedély, egy kis elszántság és persze kitartás. A megvalósításhoz pedig ott a FOXPOST.

A Lehetőség mindenhol nem csak egy kampány, hanem egy mottó. Értékrendet tükröző elkötelezettség az emberek és a vállalkozások iránt. Egy szlogen, amellyel a FOXPOST utakat szeretne nyitni és lehetőségeket a csomagküldés terén, mert hisz abban, hogy nincsenek lehetetlen helyzetek, csak megoldandó kihívások.

A FOXPOST azoknak ad lehetőséget, akik szabadok akarnak lenni, akik mernek álmodni, akik alkotnak, akiknek fontos a jövő, vagy akik szeretnének segíteni. A FOXPOST alkalmazkodik az életedhez, ott és akkor adhatsz vagy vehetsz át csomagot, ahol és amikor neked a legmegfelelőbb. A FOXPOST-ra minden helyzetben számíthatsz, bízhatsz benne, hogy a csomagod biztonságban vár rád, amíg át nem veszed. Segítségével örömet és meglepetést szerezhetsz. Számíthatsz rá, mindig ott van neked és segít elérni a céljaidat a vállalkozásodban, vagy akár a jótékonykodásban. A FOXPOST leküzdi a földrajzi határokat is és kapcsot képez az emberek között. Támogatja a körforgásos gazdaságot és a környezettudatosságra ösztönöz.

Használd a FOXPOST-ot és éld át a lehetőséget a csomagküldésben! Valósítsd meg az ötleteidet a FOXPOST segítségével!

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a FOXPOST Zrt.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!