Nagy bevásárlás – kisgyerekekkel (x)

2023. november 19. – 10:55

Nagy bevásárlás – kisgyerekekkel (x)
Kép: ALDI Magyarország

Másolás

Vágólapra másolva

A gyerekekkel együtt lesz teljes az ünnepi készülődés! ALDI-üzleteinkben alacsony árú, ám minőségi élelmiszer-, illetve non-food választékkal várjuk önöket, hogy spórolhassanak, a gyerekeket pedig ünnepváró színezésre hívjuk.

Több mint 120 termékakcióval készültünk, hogy még olcsóbb legyen a karácsony!

Hetente megújuló online akciós újságunkban, aktuális kedvező ajánlataink mellett akcióbajnokaink is bemutatkoznak! A november 16. és 22. között érvényes katalógusunkban akár 50%-os kedvezménnyel is találkozhatnak, és több mint 120 szuper ajánlattal várjuk önöket, az ünnepi készülődés jegyében.

Mi tudjuk, mi kerüljön a fa alá!

Nálunk, az ALDI-ban, az élelmiszereken túl az ugyanolyan kedvező árú és nagyszerű minőségű non-food termékek is megtalálhatóak, amelyek között könnyű meglelni családtagjaink és barátaink számára a tökéletes karácsonyi ajándékot. Gazdag választékunkban természetesen saját márkáink az igazi nagyágyúk, hiszen ezek csak nálunk kaphatóak.

Még non-food kínálatunk is igazán ünnepi!

Az ünnepek közeledtével HOME CREATION saját márkánk szezonális kiegészítőivel könnyű kidekorálni a lakást, becsomagolni az ajándékokat, míg a gyerekekkel közös ünnepi sütögetéshez CROFTON saját márkás konyhai eszközkínálatunkból szemezgethetnek, és már a jövő évi naptárak is önökre várnak.

Kép: ALDI Magyarország
Kép: ALDI Magyarország

Együtt a konyhában is könnyebb!

Az ünnepvárás hangulatához hozzátartozik a gyerekekkel közös konyhai készülődés. BELLA saját márkás sütési alapanyagaink között minden megtalálható, ami a tradicionális kekszekhez, süteményekhez kell, és persze kínálatunkban ott vannak az ellenállhatatlan GOURMET finomságok is, amelyek bármelyik ünnepi menübe, kínálótálba tökéletesen illenek.

Kis művészek társaságában még nagyobb élmény a bevásárlás!

A gyerekeket idén nem csak a konyhai előkészületekbe vonhatjuk be. Az ALDI-ban most a legkisebbekkel együtt készülünk mikulásra és karácsonyra. Minden ALDI-ban kifestőt adunk a kicsiknek, amit ha üzleteink bármelyikébe kiszínezve visszahoznak, akkor alkotásuk a helyi minikiállítás részévé válik és egy apró figyelmességgel is megjutalmazzuk őket. A színezőket november 23. és 29. között kaphatják meg a gyerekek a pénztáraknál, a kiszínezett képeket november 23. és december 6. között hozhatják vissza az üzletbe az alkotók, akiknek munkáját apró ajándékkal, egy pörgettyűvel jutalmazzuk. A kis művészek képeit áruházaink kiállításain november 23-tól december 24-ig mindenki megcsodálhatja.

Készülődjünk együtt az ünnepekre!

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!