Ünnepi készülődés okosan, takarékosan (x)

2023. november 12. – 11:55

Ünnepi készülődés okosan, takarékosan (x)
Kép: ALDI Magyarország

Másolás

Vágólapra másolva

Az ALDI által megalkotott diszkontfilozófia garancia arra, hogy mindig kedvező áron kínálják kiváló minőségű termékeiket, hogy még többet spórolhassunk – állítja a cég.

Mit jelent az ALDI diszkontfilozófia?

Vállalati filozófiánk lényege, hogy üzleteink polcaira mindig az önök számára kínálható legjobb termék kerüljön – legyen szó akár az áráról, akár a minőségéről. Ezért minden esetben kiemelten odafigyelünk termékeink beszerzésére. Beszállítói partnereink kiválasztása és a terméktesztek során mindig az a szemlélet vezérel minket, hogy önöknek kiváló minőségű árucikkeket, alacsony árakat és elegendő mennyiséget biztosítsunk.

Több mint 120 szuper termékakcióval készülünk!

Online akciós újságunkat mindig érdemes figyelemmel kísérni, hiszen az összes aktuális remek ajánlatunk megtalálható benne. A november 9. és 15. között érvényes katalógusunkban is több mint 120 szuper ajánlattal, akcióbajnok termékekkel várjuk önöket, az ünnepi készülődés jegyében.

Hangolódjunk okosan az ünnepekre!

Kedvező áraink ALDI saját márkáinknak is köszönhetőek, amelyek árukínálatunk mintegy 90%-át teszik ki. Ezeket a termékeket csak számunkra készítik, és csak nálunk kaphatóak. Saját márkáinkat jóval kedvezőbb áron vásárolhatják meg, mint a márkatermékeket, minőségük pedig garantált. ALDI saját márkás termékeink széles szezonális kínálatával könnyedén hangolódhatnak az ünnepekre. Aktuális szuper ajánlataink közül egyszerűen és alacsony áron beszerezhetőek a háztartáshoz, az ünnepi menühöz elengedhetetlen finomságok, alapanyagok, az otthonuk ünnepi díszbe öltöztetéséhez szükséges dekorációk és a karácsonyi ajándékok.

Kép: ALDI Magyarország
Kép: ALDI Magyarország

Saját márkás ünnepi finomságaink

November 12-től, a készlet erejéig újabb ünnepi különlegességeket kínálunk. A MONARC édességekkel és GOURMET extra finomságokkal könnyű megtölteni a Mikulás csizmáját és az ajándékkosarakat, sőt az ünnepi desszertválogatásba is illenek ezek a csemegék. Otthonunk hangulatos dekorálásához nyújt segítséget HOME CREATION saját márkánk. A termékcsaládban biztosan meglelik a megfelelő szezonális kiegészítőket is. Az ünnepi sütögetéshez, főzéshez pedig CROFTON saját márkás konyhai eszközkínálatunkból szemezgethetnek.

Diszkontfilozófiánkhoz hűen, alacsony áron és kiváló minőségben biztosítjuk az önök által kedvelt termékeket, újdonságokat, valamint hetente megújuló, további kedvezményeket kínáló termékakcióinkkal segítünk, hogy árucikkeink széles választékából még olcsóbban tudják megtölteni bevásárlókosaraikat.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!