Október a látás hónapja 2023-ban is! (x)

2023. október 2. – 10:57

Október a látás hónapja 2023-ban is! (x)
Peller Mariann – Fotó: Magyar Optikus és Optometrista Szövetség

Másolás

Vágólapra másolva

Idén is közel 300 optika várja az érdeklődőket díjmentes látásellenőrzéssel, szemüveg ellenőrzéssel és szaktanácsadással.

Az immár 19 éve sikeresen működő, a Magyar Optikus és Optometrista Szövetség által indított kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet az éleslátás fontosságára és ösztönözze az embereket arra, hogy érdemes időt fordítani az egyik legfontosabb érzékszervünkre. Az életkorral összefüggő változások, valamint egyéb külső hatások komoly túlterhelésnek teszik ki látásunkat.

Ez a túlterhelés gyermekeket, fiatalokat, felnőtteket és az időseket is egyaránt érinti. A káros kékfényszűrés fontossága mellette az idei kampány újdonsága a Myopia Kontroll Tanácsadás, szemészeti és optikai megoldás a rövidlátás fokozódásának a lassítására gyermekkorban. A kampány Myopia szakértője Prof. Dr. Nagy Zoltán Zsolt, a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikájának az igazgatója.

Peller Mariann – Fotó: Magyar Optikus és Optometrista Szövetség
Peller Mariann – Fotó: Magyar Optikus és Optometrista Szövetség

A látás hónapja kampány minden korosztály számára a lehető legjobb, legmodernebb optikai megoldásokat ajánlja és mutatja be a résztvevő optikai szaküzletekben.

Nagy öröm számunkra, hogy ebben az évben csatlakozott kampányunkhoz Peller Mariann műsorvezető, aki évtizedek óta elkötelezett a látása egészsége iránt. Képviseletével szeretné átadni azt az üzenetet mindenki számára, hogy a mosoly mellett egy szemüveg ékszer az arcon.

Egyre többen viselünk kontaktlencsét, szemüveget, amelyekkel jól korrigálhatóak a látásproblémák, azonban ezeket az eszközöket, illetve látásunkat is ajánlott évente legalább egyszer ellenőriztetni.

Ehhez nyújtanak segítséget a látás hónapjához csatlakozó szakemberek, akik készségesen állnak az Önök rendelkezésére a szaküzleteikben!

Fotó: Magyar Optikus és Optometrista Szövetség
Fotó: Magyar Optikus és Optometrista Szövetség

Nem érdemes kihagyni, ezt a lehetőséget, hiszen mi díjazzuk az éleslátást!

Látogasson el weboldalunkra, ahol a résztvevő optikák listája mellett bővebb információt kaphat a látás hónapjával kapcsolatos nyereményjátékainkról is!

http://www.latashonapja.hu/

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, aminek a megrendelője a Magyar Optikus és Optometrista Szövetség.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!