A rangos üzleti egyetem, az ESSCA budapesti kampusza 30. évét ünnepli (x)

2023. szeptember 28. – 11:00

A rangos üzleti egyetem, az ESSCA budapesti kampusza 30. évét ünnepli (x)
Jean Charroin, az ESSCA főigazgatója – Fotó: ESSCA School of Management

Másolás

Vágólapra másolva

Előkelő hely a Financial Times menedzsment képzési világranglistáján, a szakma csúcsának járó „Triple Crown” minősítés, stabil, humánus értékrend. Ezek jellemzik az ESSCA School of Management intézményét, mely harminc éve nyitotta meg budapesti kampuszát. Az Iskola az évforduló alkalmából exkluzív ünnepi eseménysorozatot indított 2023 tavaszán a szakmaiság, a kulturális sokszínűség, a vibráló diákélet és a fenntarthatóság jegyében.

„30 évvel ezelőtt az ESSCA azzal kezdte nemzetközivé válását, hogy megalapította első európai kampuszát Budapesten. Akkoriban ez az Iskola stratégiájának egy ambiciózus eleme volt, amely azt a célt szolgálta, hogy minőségi oktatást és vezetői készségeket nyújtson az európai és nyugati piacok felé nyitó magyar gazdaság számára. Ma büszkék vagyunk arra, hogy az ESSCA az egyetlen francia üzleti iskola Magyarországon, amely a Conférence des Grandes Ecoles által minősített diplomát ad” – mondja Jean Charroin, az ESSCA főigazgatója.

„A 114 éve alapított ESSCA School of Management stabil, erős alapértékekre épült, melyek a mai napig alapját képezik az Iskola létének és működésének. Az ESSCA azonban arra is kiemelt figyelmet fordít, hogy ezeket az értékeket összekapcsolja a folyamatosan megújuló technikai, társadalmi, gazdasági elvárásokkal, megoldásokkal és kihívásokkal és ezek figyelembevételével szervezze a működését és járuljon hozzá az oktatási piac trendjeinek alakításához, formálásához” – teszi hozzá Dr. Deli-Gray Zsuzsa, az ESSCA Budapest igazgatója, professzora.

Nagyon jó példa erre az Iskola azon szándéka, hogy kampuszait és folyamatait a fenntartható fejlődés követelményeinek megfelelően szervezze át, vagy a mesterséges intelligencia tudatos beépítése az ESSCA egyes folyamataiba, így az oktatásba is.

A jövő vezetőit képző ESSCA budapesti kampusza gyakorlatorientált menedzsment alap és mesterszintű képzésekkel várja diákok jelentkezését. A Duna-parton elhelyezkedő intézmény magas színvonalú képzéssel és technológiailag maximálisan felszerelt intelligens tantermekkel várja a jelentkezőket.

Az egyetem fő missziója megtalálni, és a lehető legmagasabb szintű képzésben részesíteni a jövő vezetőit. Az oktatók a legkorszerűbb módszertannal tanítanak, szimulációs játékokkal, üzleti tervek elkészítésével teszik gyakorlatiassá a képzést.

Az ESSCA-ban minden diák szakmai tutorral rendelkezik, aki a tanulmányi idő során segít a szakmai gyakorlat kiválasztásában és a megfelelő tanulási módszertan megtalálásában.

Dr. Deli-Gray-Zsuzsa az ESSCA Budapest igazgatója, professzora – Fotó: Harangozó Dávid
Dr. Deli-Gray-Zsuzsa az ESSCA Budapest igazgatója, professzora – Fotó: Harangozó Dávid

A képzés alatt legalább egy félévet minden diákunknak külföldön kell töltenie, vagy tanulmányi félév vagy szakirányú gyakorlat keretében, ebben a szakmai tutorok is segítenek” – teszi hozzá Dr. Deli-Gray Zsuzsa.

A tanulmányaik végén a hallgatók az ESSCA, francia állam által elismert diplomáját kapják, amely igen nagyra értékelt a multinacionális vállalatok körében is.

Az intézmény végzős hallgatóinak 81%-a még a tanulmányai befejezése előtt munkaszerződést ír alá hazai és nemzetközi vállalatoknál és az Iskola végzőseinek 94%-át szinte azonnal álláslehetőséggel kínálják meg a legnagyobb munkáltatók.

További információ:

Chloé Martineau
+36 20 227 60 55
chloé.martineau@essca.fr

https://international.essca.fr/

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, aminek a megrendelője a ESSCA School of Management.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!