Reflektorfényben a balkáni borok a belgrádi Wine Vision rendezvényen (x)

2023. június 17. – 15:12

Reflektorfényben a balkáni borok a belgrádi Wine Vision rendezvényen (x)
Fotó: Wine Vision

Másolás

Vágólapra másolva

Idén Belgrád ad otthont november 16-19. között a második „Wine Vision by Open Balkan” nemzetközi borvásárnak. Az Open Balkan kezdeményezés keretében, Szerbia, Észak-Macedónia és Albánia kormányainak védnöksége alatt megrendezendő esemény szervezői ezúttal egyedülálló módon keresztezik a Balkán borútjait, miközben a legjobb bortermelőket gyűjtik össze a régióból. A kiállítók jelentkezését június 19-ig várják.

A rendezvény a tavalyi évben több mint harmincezer borkedvelőt és borszakembert vonzott. 350-nél is több borászat képviseltette magát a régióból, így egyszerre népszerűsítette a változatos borkultúrát és szolgált értékes üzleti kapcsolatok létrejöttének helyszínéül.

Az elmúlt időszakban a „Wine Vision by Open Balkan” olyan nemzetközi borászati kiállításokon kapott figyelmet, mint a düsseldorfi ProWein és a veronai VinItaly. Emellett hosszú távú médiaegyüttműködésre lépett az egyik vezető borászati és szőlészeti magazinnal, a Decanter-rel, így világszerte segített növelni a vásárlók és borszakemberek érdeklődését a regionális ágazat iránt.

Az idei borvásár programját úgy állították össze, hogy tovább erősítse a régió borainak ismertségét a nemzetközi borpiacon. Az esemény célja, hogy minél több borászat kerüljön reflektorfénybe, így az idei vásárra sok szakmai látogatót, forgalmazót, újságírót és szakértőt várnak a szervezők.

A kiállítóként vagy szakmai látogatóként való regisztráció egyedülálló lehetőséget kínál a kapcsolatépítésre, a tanulásra és a vállalkozásfejlesztésére. A kiállítói jelentkezés határideje június 19., amit a szervezők 2023. július 10-ig igazolnak vissza. A jelentkezéssel kapcsolatos további részletekért látogasson el a https://www.fair.openbalkan.com/ weboldalra!

A vásár nemcsak a kereskedelmi igényeknek, hanem a fogyasztóknak is egyaránt kedvez: tematikus zónákra osztva, a Nyugat-Balkán autentikus borai és ősi szőlőfajtái, valamint a világ neves borvidékeinek csúcstermékei mutatkoznak be az eseményen. A borászati berendezések, valamint a gasztronómia is dedikált részt kap az eseményen, így az érdeklődők hagyományos ételekbe és különleges ínyencségekbe is belekóstolhatnak.

A kiállítás szakmai nappal kezdődik – tágas helyiségek várják a szakembereket az üzleti találkozók és szakmai workshopok megrendezésére, a kiállítók egyedi feltételeket kapnak a bemutatóterekben történő megjelenéshez. A program egyben vásár is, így a kiállított termékek megvásárolhatók, emellett a résztvevők hasznos üzleti kapcsolatokat alakíthatnak ki. A bérelhető standok a borászatok igényeihez igazodva borkóstoló asztalokkal, borospoharakkal, borospalackok dekoratív elrendezésével és borkóstolók számára kialakított helyiségekkel készülnek, kis-, közepes és nagy méretben (16-64 m2-ig).

Kép: Wine Vision
Kép: Wine Vision

Az esemény kiváló lehetőséget biztosít a résztvevők számára, hogy megismertethessék saját gyártású, különleges boraikat, valamint inspirációt adhassanak a borkedvelők számára, hogy ezzel is hozzájárulhassanak a balkáni borágazat folyamatos növekedéséhez és elismeréséhez.

Csatlakozzon hozzánk a „Wine Vision by Open Balkan” kiállításra Belgrádban, és hagyja, hogy magával ragadja a balkáni borok szépsége!

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a Wine Vision by Open Balkan.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!