Nyerjen erotikus fantáziával! – 15 éves a Szeresdmagad.hu (x)

2023. május 7. – 10:59

Nyerjen erotikus fantáziával! – 15 éves a Szeresdmagad.hu (x)
Fotó: Shutterstock

Másolás

Vágólapra másolva

A 2008-ban alakult Szeresdmagad.hu most ünnepli a tizenötödik születésnapját, ez alkalomból tizenöt százalék kedvezmény jár mindenre a webshopban. Sőt, egy kreatív ötlettel most 100 ezer forint értékben szerezhet hűségpontokat. És hogy mi történt az elmúlt másfél évtizedben? Rengeteg vásárló igazolta, hogy egyre elfogadottabb és természetesebb az online szexshopok világa, de például az is kiderült, hogy a férfiak jó része nem megfelelő méretű óvszert választ magának.

A Szeresdmagad.hu webáruháza immár tizenöt éve szolgálja ki a vásárlókat, és bizonyította, hogy a diszkréció mellett a megbízhatóság is mennyire fontos számukra. A száz százalékig magyar és a mai napig családi tulajdonban lévő üzletben bárki talál magának szexuális segédeszközt, kelléket és kiegészítőt, hogy feldobja a mindennapokat vagy a kapcsolatát. A cég tavaly év végén átlépte a százötvenezer megrendelést, és erotika kategóriában már kilenc alaklommal volt díjazott az Ország boltja versenyen. Egy születésnap pedig ajándékkal az igazi, úgyhogy a Szeresdmagad.hu-n május 14-ig tizenöt százalék kedvezménnyel vásárolható meg minden elérhető termék, illetve aki ad egy jó nevet a webshop törzsvásárlói rendszerének, százezer forint értékű, azonnal levásárolható hűségponttal lehet gazdagabb.

Az online shop a jubileumi ünnep tiszteletére pályázatot hirdetett: a Szeresdmagad.hu vásárlói különösen erős közösséget alkotnak, nekik keresnek nevet. Méghozzá névadó pályázat keretében, így tehetnek szert a nyereményre a jelentkezők. Ehhez nincs más dolguk, mint hogy kitaláljanak egy találó nevet a törzsvásárlói programnak. Fontos, hogy a név egyedi legyen és kreatív, hogy kitűnjön a többi webáruház törzsvásárlói rendszere közül, illetve tükrözze a Szeresdmagad.hu filozófiáját, miszerint a vásárlóink nemcsak ügyfelek, hanem részesei a webáruház közösségének. Az ugyancsak lényeges, hogy az ötlet semmiképpen se legyen közönséges. Egészen május közepéig lehet pályázni, és érdemes minden részletet elolvasni az erotikus online shop oldalán, hogy esélyünk legyen a nyereményre.

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock

Vásárlók mindenhonnan, minden korosztályból

Tizenöt év nem kevés, és ennyi idő alatt sokféle ember megfordult az online áruházban. „Több ezer visszatérő vásárlónk van, akár olyan is, aki tíz-tizenöt éve rendszeresen nálunk vásárol. A választék az, ami miatt nagyon szeretnek minket törzsvevőink, és hogy a termékek leírásánál nem a sztenderd gyári szövegek szerepelnek, hanem nagyon sok esetben konkrét tapasztalatokra alapuló leírásokat jelenítünk meg” – mondta a cég marketingese, Fehér Zsolt, és hozzátette, hogy esetükben nem lehet elégszer hangsúlyozni a diszkréció fontosságát, hiszen ha valaki tőlük rendel, az egy jelöletlen csomagot kap kézhez. Ugyanakkor egyre többen az átvevő pontnál veszik fel a rendelést, így látni, hogy mennyire eltérő korú, nemű és foglalkozású ember választja a Szeresdmagad.hu-t.

„Volt, hogy munka közben, melós ruhában ugrott be az útépítő brigád a rendelésért, de a könyvtárosoktól kezdve a topmenedzserekig nagyon különböző emberek vásárolnak nálunk. Nagyon érdekes, hogy egyre több vásárló kerül ki az idősebb korosztályból, és a nyugdíjasok is felvállalják a témát, és személyesen veszik át a rendelésüket, legyen bármi is az” – folytatta Fehér Zsolt.

A Szeresdmagad.hu egyik legnagyobb erőssége a választék, itt mindenki megtalálja, amit keres. Bőséges kínálat van különböző méretű óvszerekből is, sokan nem is tudják, hogy nem a normál méretű az ideális számukra: „Eléggé meghökkentő, hogy a magyar férfiak nagyjából negyven százaléka nem megfelelő méretű óvszert vesz, tehát vagy kisebb vagy nagyobb a kelleténél. Nem a hossz, hanem az átmérő nem szokott sok esetben stimmelni. Éppen ezért ajánljuk a különösen keresett My Size óvszereket” – fejtette ki a cég. Továbbá kiderült, hogy mennyire népszerűek a mobil applikációval vezérelhető termékek, amiket bárhonnan lehet irányítani, hogy feldobjuk a kapcsolatot. Ezeknél az eszközöknél a távolság nem akadály.

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, aminek a megrendelője a Játék Stúdió Kft.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!