Triumph melltartók – kényelmes viselet és stílusosság a mindennapi használathoz (x)

2023. március 29. – 10:56

Triumph melltartók – kényelmes viselet és stílusosság a mindennapi használathoz (x)
Forrás: Freepick

Másolás

Vágólapra másolva

A Triumph márka egyet jelent a rendkívül minőségi és kényelmes fehérneműkkel. Elképesztő választékával és különleges, stílusos formavilágával a világ élvonalbéli fehérneműgyártójának számít, amiért nők milliói rajonganak. Miért érdemes ezt a márkát választani?

A minőség igenis kifizetődő

Sok nő inkább az olcsó melltartókat választja, pedig ez nem minden esetben praktikus. Egy olcsó márka melltartója ugyanis rendre azzal a problémával rendelkezik, amit senki sem kedvel. A merevített változatokban a fém merevítés egyszerűen pár hordás után feladja a harcot. Szinte mindenki találkozott már azzal, milyen érzés épp a városi teendőink közepette észlelni, hogy a szúrós fém átdöfte a melltartónk anyagát. Ez rendkívül bosszantó, ráadásul helyrehozatatlan és a melltartót utána maximum csak otthonra tudjuk felvenni egy mackónadrághoz.

A Triumph melltartói azonban soha nem csinálnak ilyet. Az erősen rögzített merevítők ráadásul kifejezetten kényelmesek a testünknek. Ezen kívül az anyagról is érdemes pár szót ejteni. Az olcsó minőségű melltartók mindig a legsilányabb anyagot használják, ezért olcsó. Viszont az ilyen, például csipkés melltartók finom anyagai már pár mosás után egyszerűen tönkremennek. Kifeslenek és elszakadnak. Vagyis ha valóban szép, sokáig viselhető és csinos melltartót szeretnénk, akkor válasszunk a melltartó Triumph által tervezett csúcsmodelljeit.

Tökéletes melltartót szeretnénk? Megvan a megoldás!

A Triumph márka nem csak minőségében különbözik az olcsóbb márkáktól. A méretezésében is egyedit képes alkotni, hiszen olyan méreteket is képvisel, amiket a névtelen márkák nem. Például találunk kifejezetten extra kosármérettel rendelkező modelleket és még arra is van megoldás, ha a háti zsírpárnácskákat szeretnénk ízlésesen eltüntetni.

A márka az 1800-as évek végén alapult, és a húszas évek végére már legyártotta az első melltartóit. Az eredetileg fűzőgyártással foglalkozó cég tehát sok évtizedes múlttal rendelkezik a női fehérneműk lehető legkényelmesebb és legkifinomultabb megtervezése terén. Ezért minden alkatra és méretre tökéletesen illeszkedő és rendkívül csinos fazonokat kínálnak. A Triumph esetében a minőség pedig már ránézésre is látható. Ha valóban olyan melltartót keresünk, ami nem csak kényelmes, de kifejezetten attraktívan áll rajtunk, akkor a márka modelljei között mindenképp érdemes körbenézni.

Forrás: Freepick
Forrás: Freepick

Milyen melltartókat találunk a Triumphnál?

A Triumph márkánál számtalanféle fazon közül választhatunk. A kifejezetten érzéki, csipkés és selyem melltartók mellett sportos és hagyományos pamut modelleket is találunk. Ezek között pedig csodálatos színekben kaphatjuk meg a kiszemelt darabokat. A Triumph kínál merevítős, illetve merevítő nélküli típusokat is, továbbá extra push up verzióban is választhatunk a kínálatból.

Ha pedig a megfelelő üzletet keressük a Triumph melltartók megvásárláshoz, mindenképp keressük a MODIVO webáruházát, ahol nem csak a Triumph márkákkal találkozhatunk, de az olyan világhírű brandekkel is mint például a Pepe Jeans, amelyet mellesleg a https://modivo.hu/c/ferfiak/taskak-es-hatizsakok/marka:pepe_jeans linkre kattintva tekinthetünk meg.

Forrás: Freepick
Forrás: Freepick

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, aminek a megrendelője a Modivo S.A.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!