Spóroljunk tudatosan! (x)

2023. február 27. – 10:56

Spóroljunk tudatosan! (x)
Kép: ALDI

Másolás

Vágólapra másolva

Manapság a pénztárcabarát bevásárlás fontosabb, mint valaha. Nagyfokú körültekintést, tudatosságot igényel, és egy megbízható partnert, aki segít, hogy a spórolás még véletlenül se menjen a minőség rovására.

Saját márkáinkkal egyszerű a spórolás!

Kiváló minőségű, de kedvező árukat szeretnének vásárolni? Itt a kézenfekvő megoldás: ALDI saját márkás termékeink. Árukínálatunk mintegy 80%-a ugyanis a mi saját márkánk, azaz ezeket a termékeket csak számunkra készítik, és csak nálunk kaphatóak.

Kép: ALDI
Kép: ALDI

Mint minden termékünk, saját márkáink is kiváló minőségűek, de az áruk jóval kedvezőbb, mint a márkatermékeké. Online akciós újságunkban rendszeresen bemutatott – áruházainkban kapható márkatermékekből és saját márkás árucikkeinkből álló – összehasonlító kosaraink jól mutatják, hogyan lehet velünk és saját márkáinkkal igazán pénztárcabarát módon bevásárolni. Az ALDI saját márkák között nemcsak élelmiszerek találhatóak, hanem non-food termékek is, például TANDIL tisztítószerek, OMBIA kozmetikumok, FERREX szerszámok és persze sok minden más is. Non-food saját márkáinkat most akár 50%-os kedvezménnyel is megvásárolhatják tematikus kiárusításainkban.

Kép: ALDI
Kép: ALDI

Online akciós újság – környezetbarát és naprakész

Nagy terjedelmű szórólapjaink idén januártól már csak online érhetők el. Ennek a lépésnek köszönhetően éves szinten közel 5000 tonna papírhulladékkal kevesebb keletkezik. Online akciós újságunkból bárhol és bármikor tájékozódhatnak aktuális akcióinkról, és applikációnkban még bevásárlólistát is készíthetnek. Online felületeinken hétről-hétre, közel 90 megújuló termékakcióval találkozhatnak vásárlóink. Segítünk, hogy előre megtervezhessék bevásárlásaikat, így még tudatosabban spórolhatnak!

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, aminek a megrendelője a ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!