Végre oda mehetünk este, ahol jó lesz nekünk! (x)

2023. február 9. – 11:42

Végre oda mehetünk este, ahol jó lesz nekünk! (x)
Fotó: Telekom, Soós Bertalan

Másolás

Vágólapra másolva

Új, áramvonalas oldal segít eligazodni a budapesti programtengerben.

Persze eddig is oda ment mindenki, ahova hajtotta a kedve, mégis, az utóbbi időben sokan érezhették úgy, hogy néha egyszerűen elsöpörnek mellettük a legjobb kulturális történések, és csak utólag értesülnek azokról, ismerősök instasztorijaiból, haveri csetekből, vagy a következő sörözésen. És ezen a Facebook eseményszekciója sem segít, ahonnan a legtöbben vadászgatnak programot, az ugyanis amennyire szexi lett külsőre, épp annyira vált idővel követhetetlenül szerteágazóvá.

Fotó: Telekom, Soós Bertalan
Fotó: Telekom, Soós Bertalan

Márpedig tudjuk, hogy aki kimarad, az lemarad, nem jár a hangszóró, nincsen csoki, csak néma csend és homlokra csapás. Ezért döntött úgy a Magyar Telekom a hozzájuk tartozó zenei-lifestyle program, az Electronic Beats támogatásával, hogy véget vetnek ennek, és megágyaznak egy olyan programajánló oldalnak, ami végre iránytűként világíthat nappal és az éjszaka, és összehoz mindenkit, aki összetartozik.

A Telekom Spots szuperletisztult, átlátható felületen teszi lehetővé a böngészést rokon események ajánlásával, hogy véletlenül se maradjunk le valamiről, ami egybevág az ízlésünkkel.

Fotó: Telekom, Soós Bertalan
Fotó: Telekom, Soós Bertalan

Eleinte Budapest fókusszal működik a site, aztán vidék felé is nyitja az ollót. Az oldalon a zenén túlmenően megjelenik a színház, a tánc, a kiállítás, gasztro- és divatesemények, vásárok, bemutatók, workshopok, és minden ezek metszéspontjaiban.

Bónusz, hogy feltűnnek majd a felületen a kreatív közegből érkező kurátorok is, tévés műsorvezetőtől a trapszcénából ismert rapperig, akik saját kedvenc programjaikat ajánlják, sőt, az oldal látogatói is generálhatnak eseményeket, amik szerkesztői elbírálás útján kerülhetnek ki az oldalra. Így lesz a végeredmény egy ezerszínű palettán mozgó, változatos ajánlórendszer, ami remélhetőleg hamar örömforrássá válik, ami az aktuális heti FOMO-görbénk laposítását illeti.

A telekomspots.hu-t már bőszen lehet lapozgatni, és érdemes is.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, aminek a megrendelője a Uniflex Kft.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!