Állítsa meg az időt – lefagyasztva! (x)

2023. január 28. – 10:57

Állítsa meg az időt – lefagyasztva! (x)
Kép: Krio Intézet Zrt.

Másolás

Vágólapra másolva

Szomorú statisztika, hogy az elmúlt 40 évben mintegy 50 százalékkal csökkent a férfiak nemzőképessége, vagyis fele annyi hímivarsejtjük van, és ha ez a folyamat ilyen ütemben megy tovább, akkor 30 év múlva kis túlzással csoda lesz, ha valaki természetes úton esik teherbe.

Mik a nemzőképesség csökkenésének okai?

A WHO, az Egészségügyi Világszervezet adati szerint a férfi meddőség leggyakoribb, modern kori okai az alábbiak:

  • Stresszes, inaktív, ülő életmód.
  • Elhízás, tartósítószereket tartalmazó készételek fogyasztása.
  • Túlzott dohányzás, alkohol- vagy kábítószer fogyasztás.
  • Testépítőszerek használata.
  • Daganatos betegségek, kemoterápiás kezelések, tartós gyógyszerhasználat.

Az egyik legnagyobb tévhit a férfi termékenységgel kapcsolatban, hogy a megfelelő szexuális aktivitás és az erekció képessége összefügg a termékenységgel. Sajnos ez nem igaz, a kutatások pedig kíméletlenül rámutatnak arra, hogy bizony a családalapítás és a gyermekvállalás egyre komolyabb mentális és fizikai megpróbáltatás elé állítja a párokat.

Kép: Krio Intézet Zrt.
Kép: Krio Intézet Zrt.

Mi lehet a megoldás?

A Krio Intézet spermabanki szolgáltatása lehetőséget biztosít a férfiaknak arra, hogy saját hímivarsejtjüket eltárolják. A sperma mintákat a szakszerű feldolgozást követően lefagyasztják és cseppfolyós nitrogénben (-196 ℃-on) tárolják. Ez a technológia lehetővé teszi a hímivarsejtek korlátlan idejű megőrzését.

Egyetlen alkalommal adott ondó mintából akár öt-hat egység is fagyasztható, így ha a későbbiekben gond adódna a fogantatással akár a férfi akár a nő részéről, akkor az eltárolt mintával jó eséllyel lehet akár több alkalommal is próbálkozni mesterséges megtermékenyítési eljárásban, donor minta igénybevétele nélkül. Fontos, hogy az ivarsejt minta felett kizárólag annak tulajdonosa rendelkezhet.

A saját spermiumok fagyasztása az idők végéig letétként szolgál arra, hogy azonnal elérhető legyen megfelelő mennyiségű és minőségű örökítőanyag, így biztosítva a későbbi gyermekvállalás lehetőségét.

Otthoni mintaadás spermabanki tárolással

A tudomány és technika fejlődésével lépést tartó tudatos férfiak számára az élethosszig tartó termékenység megőrzésére kínál forradalmian új megoldást a Krio Intézet Manfinty szett-je A spermabankolásban világszerte megjelentek már az otthoni mintaadó szettek, azon okból, hogy a spermium tárolás szolgáltatást a lehető legkényelmesebbé és legdiszkrétebbé tegyék ügyfeleik számára. Ezzel a trenddel lépést tartva vezette be a Krio Intézet 2022 őszén, Magyarországon egyedülálló módon a Manfinity szolgáltatást.

A Maninfity szett garantáltan a legkényelmesebb, legegyszerűbb és leggyorsabb módja a hímivarsejt minta gyűjtésének. Továbbá az otthoni mintaadás előnye a jobb minőségű, és nagyobb mennyiségű ivarsejt minta lehetősége.

Kép: Krio Intézet Zrt.
Kép: Krio Intézet Zrt.

Hogyan működik a Manfinity szett?

Online felületünkön bárhonnan, bármikor megrendelhető a mintaadó szett. Az ügyfél dönti el, hogy mikor helyezi el benne a mintát, hiszen nem szükséges időpontra érkeznie, hanem egy futár kiszállítja a szettet az otthonába. A szett visszaküldése is futárszolgálattal történik, így garantált a kényelem és a diszkréció. A minta beérkezését követően megtörténik a kiértékelés és a hímivarsejt minta mélyfagyasztva tárolása, ameddig csak az ügyfél igényt tart rá.

A Manfinity szolgáltatás minden olyan egészséges férfinak ajánlott, aki felelősen gondolkodik a jövőről és biztosítani akarja a családalapítás lehetőségét váratlan események bekövetkeztekor is. A jövő kiszámíthatatlan – a gyermekvállalás ne legyen az!

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a Krio Intézet Zrt.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!