Hogyan küldjünk hírlevelet egyszerűen és a legolcsóbban? (x)

2023. január 27. – 10:55

Hogyan küldjünk hírlevelet egyszerűen és a legolcsóbban? (x)
Kép: MediaCity Kft.

Másolás

Vágólapra másolva

Az e-mail marketing legnagyobb előnye, hogy reklámüzenetét közvetlenül a felhasználóhoz, annak postafiókjába juttatja el. A Tapirmail.hu most ehhez kínál rugalmas és költséghatékony megoldást mindenkinek, aki szeretné növelni bevételét, ügyfelei számát vagy egyszerűen csak közösséget építene.

A Tapirmailen (www.tapirmail.hu) nem szükséges több hónapra előfizetnie vagy csomagot vásárolnia. Ön dönti el rugalmasan, hogy mikor és mennyi e-mailt szeretne kiküldeni és csak a szükséges mennyiségért fizet. Ráadásul ez a legolcsóbb ajánlat: itt 100 ezer embert elérni mindössze 14 900 forintba kerül! Ez azt is jelenti, hogy a befektetett összeghez képest nagy bevételt generálhat egy-egy levél. Mindezt gyorsan megteheti, ugyanis a rendszer 24 óra alatt akár 1 millió embernek el tudja küldeni reklámüzenetét.

A rendszer önkiszolgáló, az első lépéstől az utolsóig ön tartja kezében a folyamatot. Az adminisztrációs felület könnyen kezelhető, letisztult. „Fogd és vidd” (drag and drop) szerkesztőnkkel egyszerűen színvonalas hírleveleket készíthet, látványos sablonokból választhatja ki az ön számára leginkább megfelelő formátumot. A Tapirmail mögötti informatikai rendszer pedig stabil, megbízható, az Amazon európai szerverein fut, így levelei biztosan célba érnek.

Hírlevelei hatékonyságát is követheti: a statisztikában folyamatosan láthatja, hogy a kiküldött anyaga hány címzetthez jutott el, mennyien nyitották meg, mennyien kattintották a benne elhelyezett linkeket.

Próbálja ki, regisztráljon ingyenesen, tekintse meg a rendszer működését és állítsa össze első hírlevelét itt: Tapirmail.hu!

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a MediaCity Kft.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!