Van olyan kriptovaluta, ami 100-szorosát érheti 2023-ig? (x)

2022. november 25. – 11:01

Van olyan kriptovaluta, ami 100-szorosát érheti 2023-ig? (x)
forrás: Dash 2 Trade

Másolás

Vágólapra másolva

A 2022-ben megfeneklett kriptopiac nem mindenkinek rossz, ugyanis ebben a medvés időszakban kifejezetten előnyös befektetéseket indíthatunk. A most induló kriptovaluták kínálatát érdemes ezért alaposan átnézni.

A kriptovaluta befektetők nehéz napokat éltek meg idén. A piac sehogy sem akart magához térni, nézhettük az előrejelzéseket és tanácsadó fórumokat, nem sok jóval kecsegtettek. A fejlesztések viszont nem álltak meg, újabb és újabb érmék kerülnek piacra. Ezeknek az érméknek az indulása gyógyír lehet a befektetők bajaira, hiszen most több, ígéretes termék is olcsón elérhető előértékesítésen, ezekből mindenképpen érdemes lehet vásárolni még 2022-ben.

Ebben az útmutatóban egy most induló kriptovalutáról, a D2T-ről írunk, amelynek esélye van arra, hogy az előértékesítési árának a százszorosát is elérje a következő egy évben. Bemutatunk továbbá még három érmét, amelyek szintén figyelemre méltó induló lehetőségek a piacon. Az egyik az IMPT környezettudatos token, a másik pedig a RIA, amely a Calvaria kártyajáték saját tokenje, és végül a RobotEra.

Dash 2 Trade – Analitika kezdőknek és profiknak

A kriptovaluta vásárlás és befektetés folyamatában a megfelelő döntés meghozatala hosszadalmas és nehéz. Időben és lelkileg sem egyszerű minden szemponttal számolni. Fel kell kutatnunk a lehetséges, elérhető adatokat, figyelnünk kell a piac többi szereplőjét, utána kell néznünk az egyes cégek múltjának, és leginkább arra lenne szükség, hogy megjósoljuk a jövőt. Ez azonban nem lehetséges, vagy mégis?

Ha pontosan nem is tudjuk felmérni, mit hozhat a kripto-jövő, de sok olyan mérőszám és adat áll rendelkezésre, amelyek ismeretében már sokkal könnyebb a dolgunk. Erre az ötletre építette fel platformját a Dash 2 Trade, amely a hatékony és biztonságos kripto kereskedéshez szükséges adatokat gyűjti össze egyetlen alkalmazásba.

A Dash 2 Trade platform több kripto-analitikai eszközt, mérőszámot és mutatót egyesít a felületén, hogy segítse a felhasználókat a sikeres kereskedésben.

Már 70 ezer fős kereskedési közösséget épített maga köré, és a piac legjobb hozamait ígéri a 40 ezer aktív kereskedőjének.

forrás: Dash 2 Trade
forrás: Dash 2 Trade

Több szolgáltatás elérhető lesz a platformon, de a fejlesztés folyamatos, jelenleg a következő szolgáltatások elérhetők:

  • Kockázat profilozás (risk profiler) – a kereskedői kockázatvállaláshoz igazodó stratégia
  • Automatikus kereskedés – csatlakozás közvetlenül a brókerhez
  • Előértékesítési pontozási rendszer – az egyetlen értékesítés előtti elemzés a piacon
  • Közösségi kereskedés – a legsikeresebb kereskedők követése
  • Láncon belüli elemzés (on-chain elemzés)
  • Visszatesztelés (backtesting)
  • Technikai indikátorok
  • Társadalmi indikátorok
  • Listázási figyelmeztetések

A Dash 2 Trade a sokszor bonyolultnak vélt kriptovaluta kereskedés világát kívánja egyszerűbbé és érthetőbbé tenni, hogy segítse a kiskereskedőket a nyereséges stratégiák kidolgozásában.

A Dash 2 Trade saját valutája a D2T token, amely ERC-20 hálózaton fut, és elsősorban arra szolgál, hogy a befektetők a Dash 2 Trade analitikai szolgáltatásokat kifizessék vele. Természetesen ennél többet is tud, hiszen önálló kriptovaluta, amellyel kereskedni is lehet, tőzsdei megjelenése 2023 elejére várható.

Addig azonban az előértékesítésen lehet hozzájutni, ami kiváló lehetőség olcsó vásárlásra. Ha pedig a Dash 2 Trade rendelkezik majd a tőzsdei bevezetéshez szükséges tőkével és közösségi támogatással, akkor 2023-ban gyors emelkedésnek indulhat az ára.

A Dash 2 Trade előértékesítésén az 1 milliárdos készletből 700 millió tokent értékesítenek. Az 1. fázisban a tokenek ára darabonként 0,0476 dollárba került, míg a 9. fázisban az előértékesítési ár már 0,0662 dollár lesz, ami 39 százalékos növekedést jelent. Érdemes lehet tehát mielőbb hozzájutni.

A piaci trendek szerint, ha egy érme kikerül a tőzsdére, akkor jó eséllyel ugrik meg az ára, tehát akik olcsón veszik meg az érmét az előértékesítésen, később még többet nyerhetnek rajta. Szakértők szerint ez az emelkedés akár százszoros is lehet.

Mivel a D2T után nem kell adót fizetni, ez költséghatékonyabbá teszi a vásárlását, és így sokkal népszerűbb is lehet, ami szintén az ár emelkedését eredményezheti.

Ha szeretnél többet tudni erről az új kriptovaluta projektről, vagy már vásárolnál is belőle, akkor a Dash 2 Trade hivatalos weboldalán mindenre választ kapsz.

IMPT – A karbonkredit vásárlás forradalmasítója

A karbonkredit tulajdonképpen egy „engedély” 1 tonna CO2 kivonására a légkörből. Ezekkel a karbonkreditekkel különböző vállalatok és magánemberek is kereskedhetnek, ám ez a kereskedési rendszer jelenleg nem egységes, túl bürokratikus, és esélyt ad a csalásra.

Az IMPT projekt fejlesztőinek célja, hogy ezt a rendszert egységesítsék, és mindenkinek elérhetővé és egyszerűvé tegyék a kreditekkel való kereskedést. Ráadásul, mivel a megvásárolt kreditek NFT formájában léteznek, ezért az adás-vétel folyamata is egyszerűbb. Azt követően pedig, hogy a befektető megvásárol egy karbonkreditet, eldöntheti, hogy melyik környezetvédő cég működését segíti.

forrás: impt.io
forrás: impt.io

A fejlesztők tervei között szerepel még egy közösségi média platform létrehozása is, amin keresztül nyomon lehet követni a magánszemélyek és vállalatok által vásárolt karbonkreditek mennyiségét. Ennek a rendszernek köszönhetően lehetőség nyílik nyomásgyakorlásra is annak érdekében, hogy bizonyos cégek csökkentsék ökológiai lábnyomukat.

Az IMPT új kriptovaluta előértékesítése 2022 októberében indult, és több szakaszból áll. Minden szakaszban emelkedik a tokenek ára, ezért a korai befektetők nagyon alacsony áron juthatnak hozzá az új valutához. Emiatt többet is kereshetnek majd a befektetésükkel.

Az IMPT előértékesítés első fázisa idő előtt lezárult, összesen 600 millió token állt rendelkezésre 0,018 dollárért, ami mostanra elfogyott, és ezzel 10,8 millió dollárt gyűjtött össze a cég. Aki élt a lehetőséggel, az 100 dolláros befektetéssel 5555 tokent tudott megvenni. A második fázisban bár kicsit magasabb áron, de még mindig hozzá lehet majd jutni a tokenekhez.

Ha érdekel ez a befektetési lehetőség, akkor az IMPT weboldalán további hasznos információkat találsz.

Calvaria – Egy minőségi, block-chain kártyajáték

A Calvaria egy új, P2E (play-to-earn) kripto kártyajáték, amelyben a játékosok személyre szabott kártyákat állíthatnak össze, és csatázhatnak a többi játékossal. A Calvaria nem egyszerűen egy izgalmas, új univerzumot kínál a játékhoz, hanem pénzkereseti lehetőséget is. A játékkal ugyanis kriptovalutát lehet szerezni, amit aztán hagyományos pénzre lehet váltani.

A Calvaria egy túlvilági életben játszódik, csoportok is harcolhatnak benne egymás ellen, elbűvölő, egyedi megjelenésű játékosok segítségével.

forrás: Calvaria.io
forrás: Calvaria.io

A Calvaria saját pénze a RIA token, amelynek már zajlik az előértékesítése. Érdemes lehet tehát most megismerkedni vele, mert az előértékesítéseken rendkívül olcsón lehet hozzájutni az induló kriptók bármelyikéhez.

A RIA token segítségével különböző eszközöket vásárolhatsz, akár le is kötheted, vagy csak gyűjtöd egy újabb befektetés reményében. A RIA a nagy növekedési potenciálja miatt az egyik legjobb kriptovaluta lehet, amit érdemes még idén megvenni.

A projekt a kriptopiac eddigi play-to-earn játékainak élére kíván kerülni, méghozzá azzal, hogy a játékmenetre koncentrál, amely egyébként meglehetősen addiktív. Lehetőséget ad kezdőknek és haladóknak, továbbá ígéretes jutalmakat kínál azoknak, akik jó teljesítményt érnek el a játékok során.

Ha szeretnél többet megtudni erről a különleges játékról, akkor keresd fel a Calvaria weboldalát további információkért!

RobotEra – NFT robotok egy metaverzum játékban

A RobotEra ökoszisztéma egy metaverse világot épít, amelynek középpontjában emberi tulajdonságokkal rendelkező robotok állnak. A játékos a robot képében jelenik meg, amelyet kedve szerint testre szabhat.

Az ökoszisztémába belépő játékosok telkeket vásárolhatnak a virtuális világban, ezekre pedig ingatlanokat építhetnek. A megvásárolt földeken akár nyersanyagot is lehet bányászni, azokból bármit készíteni, mintha csak a valódi világban lennénk. Ezek a területek és épületek a játékosok tulajdonában állnak, melyek tulajdonjogát egyedi NFT-k biztosítják, valamint lehetőséget adnak az ellenőrzésre.

forrás: Robotera.io
forrás: Robotera.io

A RobotEra metaverzumának középpontjában a TARO token áll, amely az ökoszisztéma saját valutája. Az ERC-20-as szabványon futó kriptopénz szükséges minden olyan tranzakcióhoz, ami a rendszeren belül zajlik. A TARO tokent jelenleg előértékesítésen lehet beszerezni.

A RobotEra előértékesítésén több lépcsőben lehet a tokenhez hozzájutni. Ezekben a szakaszokban az érme ára egyre feljebb megy, ezért érdemes minél előbb csatlakozni az értékesítéshez. Az érmék beszerzésének ez a módja az egyik leghatékonyabb befektetés, hiszen később, amikor az érme a tőzsdére kerül, a mostani kibocsátási ár többszörösét érheti. Az induló projektek különösen magas hozamot produkálhatnak a korai befektetőknek, akik a legelején, olcsón szerzik be a tokenjeiket.

A TARO vásárlás USDT vagy ETH token segítségével történik, és szükség van a tranzakció lebonyolításához egy Metamask tárcára is. Ezt kell csatlakoztatni az előértékesítési felülethez, ahol be lehet szerezni a tokent. Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a kriptovaluta, akkor a RobotEra weboldalán minden szükséges információt megtalálsz!

A weboldalon közölt információk a reklámozó/hirdető által meghatározott tartalmú reklámnak minősülnek, nem pedig a Telex.hu-t kiadó Van Másik Zrt. tanácsának, javaslatának, vagy kereskedelmi felhívásának. Mielőtt a pénzügyeit érintő bármilyen döntést hozna minden esetben konzultájon szakemberrel.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a Finixio Ltd.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!