Hogyan vásároljunk Dash 2 Trade tokent? Ajánlunk egy okos kriptót 2022-ben (x)

2022. november 16. – 13:56

Hogyan vásároljunk Dash 2 Trade tokent? Ajánlunk egy okos kriptót 2022-ben (x)
forrás twitter

Másolás

Vágólapra másolva

A kezdő és haladó kriptovaluta befektetőknek is szükségük van segítségre, hogy a legjobb döntést hozzák meg vásárláskor. Ebben segít a Dash 2 Trade platform, amely analitikai alkalmazásokat kínál. Ebben a cikkben bemutatunk a Dash 2 Trade mellett két további kriptovaluta projektet, amelyre érdemes odafigyelni, és részletesen elmagyarázzuk, miként lehet megvásárolni a Dash 2 Trade tokenjét, a D2T-t egyszerűen és gyorsan.

Dash 2 Trade: hasznos analitika kriptovaluta vásárlóknak

A szakértők szerint ez lehet az egyik legjobb kripto projekt, amibe 2022-ben érdemes befektetni. A Dash 2 Trade a piacon egy új ötletet valósított meg, amely segíthet a kereskedőknek, hogy átgondolt döntést hozzanak, amikor a rengeteg lehetőség közül nem tudnak választani. Ehhez a projekt különböző analitikai eszközöket kínál, két tudásszinten, akár ingyenes verzióban is.

A kezdőknek és haladóknak is könnyen használható oldal kereskedési mutatókat, on-chain elemzést, valamint közösségi hangulatelemzést kínál egy helyen. A felhasználók értesítéseket kapnak a tőzsdei jegyzésekről, előértékesítésekről, bejelentésekről, azaz több hasznos szolgáltatás is van egyetlen alkalmazásban.

forrás twitter
forrás twitter

A platform saját valutája az Ethereum blokkláncon futó D2T token, amelynek tőzsdei megjelenése 2023 elejére várható. Addig azonban az előértékesítésen lehet hozzájutni, ami kiváló lehetőség lehet a vásárlásra. Ha pedig a Dash 2 Trade rendelkezik majd a tőzsdei bevezetéshez szükséges tőkével és közösségi támogatással, akkor 2023-ban hamar emelkedésnek indulhat az ára.

A Dash 2 Trade előértékesítésén az 1 milliárdos készletből 700 millió tokent értékesítenek. Az előértékesítés több szakaszból áll, így érdemes lehet mielőbb hozzájutni.

A D2T érme belépésként szolgál a Dash 2 Trade funkcióihoz. A felhasználóknak szükséges bizonyos mennyiségű D2T-t beszerezniük, hogy használhassák az oldal szolgáltatásait.

Mivel a D2T után nem kell adót fizetni, ez költséghatékonyabbá teszi a vásárlását, és így sokkal népszerűbb is lehet.

Cikkünk további részében részletesen leírjuk, hogyan juthatsz hozzá egyszerűen és gyorsan D2T tokenhez.

Hogyan vásárolj Dash 2 Trade tokent?

A Dash 2 Trade tokeneket az előértékesítési szakaszban a hivatalos weboldalon keresztül lehet megvásárolni. Az alábbi részben leírjuk pontosan, milyen lépéseken keresztül jutsz el a vásárlásig, ha te is szeretnél D2T tulajdonos lenni.

1. lépés – Kriptotárca létrehozása

Először egy kriptotárcát kell létrehoznod, amire a MetaMask-ot javasoljuk, mivel ez a platform biztonságos és könnyen elérhető többféle eszközről is, asztali számítógépről és okostelefonról is.

Keress rá és menj a MetaMask hivatalos weboldalára, majd kattints a „Download” gombra. A következő oldalon válaszd ki az általad használt operációs rendszert, aztán kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat a tárca letöltéséhez.

2. lépés – ETH vagy USDT vásárlása

A következő lépés ETH vagy USDT beszerzése, amire azért van szükség, mert jelenleg csak ezekkel a valutákkal lehet D2T tokeneket vásárolni. A legtöbb kriptotőzsdén megtalálható ez a két valuta, ez nem jelenthet problémát. A megvásárolt ETH vagy USDT érméket egyszerűen importálhatod az előző lépésben létrehozott tárcádba.

Alternatív megoldás lehet az ETH megvásárlására, ha a projekt weboldalán keresztül végezzük el a műveletet bank- vagy hitelkártya segítségével. Ezt a Dash 2 Trade hivatalos partnere, a Transak teszi lehetővé, amelynek segítségével egyszerűen lehet FIAT valutát kriptovalutára váltani.

3. lépés – Tárca összekapcsolása az előértékesítési felülettel

Most menj a Dash 2 Trade weboldalára és kattints a „Connect Wallet” gombra, ahol egy felugró ablakból kiválaszthatod a kriptotárcád szolgáltatóját. Ezután már csak követned kell a képernyőn megjelenő utasításokat. Ekkor tudod majd összekapcsolni a kriptotárcádat a Dash 2 Trade felületével.

4. lépés – Dash 2 Trade (D2T) token vásárlása

Az „Order” elnevezésű sávban válaszd ki az ETH vagy USDT tokeneket és add meg, összesen mennyi D2T-t szeretnél megvásárolni. Figyelj arra, hogy jelenleg minimum 1000 darab D2T érmét vásárolhatsz, kevesebbre nincs mód. Miután átnézted, hogy minden adat és szám megfelelő és érvényes, akkor már csak követned kell az utasításokat, hogy a tranzakciódat véglegesítsd.

5. lépés – A tokenek igénylése

Ez egy speciális fázis, ugyanis az előértékesítési szakasz lezárása után egy „Token Generation Event (TGE)” következik. Ennek segítségével igényelheted az előzőleg megvásárolt tokenjeidet. Amint ez az időszak eljön, csak menj a weboldalra és kattints a „Claim” gombra. Ezzel befejezted, megvásároltad az első D2T tokenjeidet.

IMPT: a legújabb környezetbarát, olcsó kriptovaluta

A kriptovaluták egyik legfontosabb jellemzője, hogy a tranzakciók gyors feldolgozásához magas számítógépes teljesítményre, vagyis sok energiára van szükségük. Ez jócskán megterheli a környezetet, emiatt megjelentek a környezetbarát kriptovaluták. Ilyen az IMPT is, amely aktív szerepet játszik az éghajlati válság enyhítésében.

Az IMPT digitális tokenek, egész pontosan NFT-k formájában kínál karbonkrediteket. A vásárlók krediteket szerezhetnek vagy vásárolhatnak a segítségével, amelyeket aztán több száz ellenőrzött és jóváhagyott környezetbarát program támogatására fordíthatnak.

Az új kriptovaluta előértékesítése 2022 októberében indult, és az IMPT tokenek előértékesítése több szakaszból áll ahol minden szakaszban emelkedik a tokenek ára. A korai befektetők ezért nagyon alacsony áron juthatnak hozzá az új valutához. Emiatt többet is kereshetnek majd a befektetésükkel.

Az IMPT előértékesítés első fázisában 600 millió token állt rendelkezésre 0,018 dollárért. A második szakaszban pedig 0,023 dollárért vásárolható 1 IMPT token.

Ha érdekel ez a befektetési lehetőség, akkor az IMPT weboldalán további hasznos információkat találsz.

forrás calvaria.io
forrás calvaria.io

Calvaria: harci kártyajáték igényes megjelenéssel

A Calvaria egy új, play-to-earn kártyajáték, amely most söpör éppen végig a kripto világon. A Calvaria saját pénze a RIA token, amelynek már zajlik az előértékesítése. Érdemes tehát most megismerkedni vele, mert az előértékesítés során rendkívül olcsón lehet hozzájutni az induló kriptók bármelyikéhez.

A projekt a kriptopiac eddigi play-to-earn játékainak élére kíván kerülni, méghozzá azzal, hogy a játékmenetre koncentrál. Lehetőséget ad kezdőknek és haladóknak, valamint ígéretes jutalmakat kínál azoknak, akik jó teljesítményt érnek el a játékok során.

A Calvaria egy túlvilági életben játszódik, csoportok harcolhatnak benne egymás ellen, elbűvölő, egyedi megjelenésű játékosok segítségével.

A RIA a Calvaria ökoszisztéma saját tokenje, amellyel különböző eszközöket vásárolhatsz, akár le is kötheted, vagy csak gyűjtöd egy újabb befektetés reményében. A RIA a nagy növekedési potenciálja miatt az egyik legjobb kriptovaluta lehet, amit érdemes lehet még idén megvenni.

A weboldalon közölt információk a reklámozó/hirdető által meghatározott tartalmú reklámnak minősülnek, nem pedig a Telex.hu-t kiadó Van Másik Zrt. tanácsának, javaslatának, vagy kereskedelmi felhívásának. Mielőtt a pénzügyeit érintő bármilyen döntést hozna minden esetben konzultájon szakemberrel.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a Finixio Ltd.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!