Hogyan vásároljunk IMPT tokent? Fenntartható kriptók 2022-ben (x)

2022. november 13. – 11:04

Hogyan vásároljunk IMPT tokent? Fenntartható kriptók 2022-ben (x)
forrás twitter

Másolás

Vágólapra másolva

A fenntarthatóság kérdése a kriptovaluták piacán is fontos szempont lett. Egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi energiát használnak fel a digitális valuták a működésükhöz, vagy adott esetben milyen ügy szolgálatáért hozták létre azokat.

Most bemutatunk egy olyan kriptovaluta projektet, amely kifejezetten a fenntartható kategóriába esik. Ezután pedig részletesen leírjuk, hogy hogyan juthatsz hozzá IMPT tokenekhez, amennyiben megtetszik neked ez az új lehetőség a blokkláncok világában.

IMPT: a karbonkreditek forradalmasítója

Az IMPT egy vadonatúj kripto projekt, amelynek célja, hogy forradalmasítsa a karbonkreditek piacát. Az Ethereum blokkláncra épült IMPT ökoszisztéma lehetővé teszi, hogy a karbonkrediteket egyszerűen és átláthatóan adják-vegyék, non-fungible (nem helyettesíthető) tokenek formájában.

Az IMPT rendszerében a felhasználók egyszerűen, a mindennapi vásárlásaikkal szerezhetnek karbonkrediteket. Ezt pedig az IMPT több mint 10 ezer vezető márkával, köztük az Apple-lel, a Microsofttal kötött partnerségen keresztül teszi lehetővé.

Ezek a márkák az értékesítési árrésük egy bizonyos százalékát fontos projektekre fordítják, például környezetvédelmi beruházásokra. Amikor a felhasználók valamit vásárolnak, akkor ezt az árrést a kriptotárcájukba kapják meg IMPT tokenek formájában. Az IMPT tokenek a platform saját tokenjei, amelyeket a felhasználók a beépített piactéren keresztül karbonkreditekre válthatnak.

forrás: impt.io
forrás: impt.io

Az IMPT az év egyik leginkább felkapott kriptovalutája lehet. A karbonkrediteket NFT-ként jeleníti meg, ami segít kiküszöbölni a jelenlegi piacon tapasztalható visszaéléseket, így biztonságosabb és átláthatóbb rendszer alakulhat ki.

Cikkünk további részében részletesen bemutatjuk, hogy a befektetők miként vehetnek IMPT tokeneket, méghozzá a projekt előértékesítési szakaszában, ahol sokkal olcsóbban lehet hozzájutni.

Hogyan vásárolj IMPT tokent?

Mint arról fentebb írtunk, az IMPT is előértékesítésen árulja a tokenjeit. Az előértékesítés kiváló módszer arra, hogy a kripto projektek ismertséget szerezzenek, és persze tőkét gyűjtsenek, amelyet a fejlesztőcsapat később a projekt további bővítésére fordíthat.

Az előértékesítés különbözik a kriptotőzsdei vásárlástól, de a tokenek megvásárlása itt is gyors és egyszerű. Az IMPT előértékesítése még egyszerűbb amiatt, hogy kriptovalutát és FIAT valutát is lehet használni, vagyis nagyjából bárkinek elérhető lehet.

Az alábbiakban bemutatjuk azt a négy lépést, amelyen végig kell haladnod ahhoz, hogy hozzájuss az IMPT tokenekhez. Ha elhatározod, hogy beszállsz ebbe a befektetésbe, akkor akár már ma végigmehetsz a folyamaton, és bespájzolhatsz IMPT tokenből.

1. lépés – Kriptovaluta tárca beállítása

Az első lépés azoknak, akik IMPT tokeneket szeretnének vásárolni, egy kriptotárca létrehozása. Ez a pénztárca a vásárlás után a tokenek tárolására szolgál, de azok a befektetők is használhatják, akik kriptovalutával szeretnének IMPT-t vásárolni.

Mivel az IMPT egy ERC-20 token, a kiválasztott pénztárcának támogatnia kell ezt a szabványt. Szerencsére a legtöbb kriptotárca támogatja, például használhatod a MetaMask-ot, most ezt fogjuk bemutatni. Ez az alkalmazás ingyen letölthető és könnyen be is lehet állítani.

A MetaMask tárca letöltéséhez keresd meg a hivatalos weboldalt és kattints a „Letöltés” gombra. Válaszd ki a megfelelő operációs rendszert, és kövesd az utasításokat a tárcád beállításához.

2. lépés – Kriptovaluta beszerzése (ha szükséges)

Amint azt korábban már említettük, a befektetők az IMPT-t FIAT valutával is megvásárolhatják. Ez azonban a fizetést megkönnyítő Transak platform által felszámított díjjal jár. Azok a befektetők, akik szeretnék elkerülni ezt a díjat, kriptovalutát használhatnak az IMPT-re való átváltáshoz.

Jelenleg a befektetők ETH és USDT segítségével vásárolhatnak IMPT tokent. A legtöbb, vagy majdnem az összes ilyen digitális valuta megvásárolható a főbb kripto tőzsdéken, és egyszerűen át lehet utalni az 1. lépésben létrehozott pénztárcába.

3. lépés – A kriptotárca csatlakoztatása az előértékesítéshez

Menj az IMPT honlapjára, és kattints a „Pénztárca csatlakoztatása” gombra! A megjelenő mezőben válaszd a MetaMask lehetőséget. Ezt követően kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat, hogy össze tudd kapcsolni a tárcádat az IMPT előértékesítési platformjával.

4. lépés – IMPT tokenek vásárlása

Miután a kriptotárcát összekapcsoltad, már csak a befektetés befejezése van hátra. Eldöntheted, hogy az IMPT-t például dollárral vagy más valutával, illetve kriptóval szeretnéd-e megvásárolni, ahogyan azt fentebb is részleteztük.

Függetlenül attól, hogy milyen pénzzel fizeted ki, a megrendelés mezőben megadhatod az IMPT tokenek számát, amennyire szükséged van. Érdemes tudni, hogy legalább 10 IMPT-t tudsz csak vásárolni. Miután a rendszer ellenőrizte a tranzakciót, már csak annyi a dolgod, hogy megerősítsd a cserét, és az IMPT tokenek átkerülnek az általad kapcsolt kriptotárcába.

Dash 2 Trade: multifunkciós segédlet kripto befektetőknek

A Dash 2 Trade szintén egy új kriptoprojekt, amely az Ethereum láncon fut. Ez az új ökoszisztéma értékes eszközöket, szolgáltatásokat nyújt a felhasználóknak. Olyasmit, amellyel egy kereskedő hatékony segítséget kaphat a gyakran nehéz döntési folyamatban. Befektessek ebbe, vagy inkább abba? Honnan is tudhatnám, hogy mibe? Ezen kérdések megválaszolására az oldal kriptoanalitikai módszereket kínál, amiket a csatlakozó befektetők szabadon használhatnak.

A Dash 2 Trade platformján belül a kereskedők hozzáférhetnek rendszeres kereskedési jelzésekhez, különböző forrásokból származó, társadalmi hangulatelemzéshez. Elérhető továbbá backtesztelési lehetőség, valamint egy speciális, kripto előértékesítési pontozási rendszer. Az új CEX és DEX jegyzésekről is jelzést küld a rendszer, és kínálnak kereskedési versenyeket is értékes nyereményekkel. Használható az on-chain elemzés, amely azonosítja az éppen felkapott érméket, és további segítséget nyújtanak a közösségi funkciók, ha valaki szeretné megosztani kereskedési stratégiáját a többiekkel.

Azok, akik kriptovaluta kereskedelemmel foglalkoznak, profitálhatnak ezekből az eszközökből, mert könnyebben felismerhetik azokat a lehetőségeket, amelyek jó üzleti befektetésnek ígérkeznek. És mivel minden egy helyen található, ez rengeteg időt megspórol a befektetőnek.

A Dash 2 Trade ökoszisztéma saját valutája a D2T token. Azoknak, akik a platform teljes szolgáltatási palettáját szeretnék használni, megfelelő mennyiségű D2T-t kell szerezniük, de fontos tudni, hogy ingyenes verzió is rendelkezésre áll, természetesen korlátozottabb funkciókkal.

A D2T hivatalos előértékesítése 2022 októberében indult, így a befektetők most jelentős kedvezménnyel juthatnak hozzá a tokenekhez.

forrás: youtube
forrás: youtube

Calvaria: kártyajáték digitális valutával

A Calvaria egy új és látványos, play-to-earn kártyajáték. A Calvaria saját valutája a RIA token, amelynek éppen zajlik az előértékesítése. Az érdeklődés azt bizonyítja, hogy a Calvaria játékfelülete mérföldkő lesz a színvonalas blokklánc-játékok világában.

A túlvilági élet köré épülő, egyedi megközelítésben rejlik a játék egyik vonzereje. Rengeteg kreatív lehetőség előtt nyitja meg az ajtót, ráadásul ez egy olyan kártyajáték, amelyben különböző csoportok harcolnak egymás ellen.

A kártyák különböző karaktereket képviselnek, és minden kártya egyedi képességekkel rendelkezik. A játék során pedig jutalmakat lehet szerezni, amelyek természetesen RIA tokenként jelennek meg a játékosnál.

Az elemzők szerint a Calvaria képes lesz túlszárnyalni sok sikeres NFT-kártyajátékot.

A weboldalon közölt információk a reklámozó/hirdető által meghatározott tartalmú reklámnak minősülnek, nem pedig a Telex.hu-t kiadó Van Másik Zrt. tanácsának, javaslatának, vagy kereskedelmi felhívásának. Mielőtt a pénzügyeit érintő bármilyen döntést hozna minden esetben konzultájon szakemberrel.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a Finixio Ltd.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!