Legjobb Munkahely díjat nyert a Rossmann (x)

2022. november 12. – 11:00

Legjobb Munkahely díjat nyert a Rossmann (x)
kép: Rossmann

Másolás

Vágólapra másolva

A koronavírus megjelenése óta a drogérialánc az első nagyvállalat, aki megkapta a díjat

„Örülünk minden díjnak és elismerésnek, mégis, ami igazán örömmel tölt el bennünket az munkatársaink anonim, pozitív visszajelzése.

Képesek voltunk az elmúlt években is igazodni a körülményekhez, nem a megszokott stabilitást kerestük, akár napi szinten új egyensúlyt tudtunk találni. Az anonim felmérés alapján munkatársaink biztonságban érzik magukat és szeretnek a Rossmann-nál dolgozni.

Egy kisebb vállalatban is nehéz egy ehhez hasonló rangos elismerést elérni, a kiskereskedelmi szektorban és egy nagyvállalatban szinte lehetetlen. A szektor sajátossága, hogy mind a bolti, mind az online területen a vásárlók igényeit szolgáljuk ki, magas fordulatszámon pörgünk, nincs két egyforma nap.

Flórián László – Kép: Rossmann
Flórián László – Kép: Rossmann

Büszkék vagyunk rá, hogy a munkatársaink is érzik, hogy a cég mindent megtesz azért, hogy stabil hátteret adjon számukra és a lehető legjobb munkakörnyezetet biztosítsa” – emelték ki a cég ügyvezetői Flórián László és Németh Kornél.

Kiss Judit HR vezető hozzátette:

„Ahhoz, hogy a kollégák biztonságban és megbecsülve érezzék magukat, a támogató és kellemes munkakörnyezet, az esélyegyenlőség és a jó vezetési kultúra mellett konkrét anyagi dolgokra is szükség van. Ilyen volt az idei rezsitámogatás is.”

A Rossmann 2013 óta minden évben részt vesz a Kincentric által szervezett független felmérésben. A többszáz vállalatot magában foglaló kutatás kimutatta, hogy az elkötelezettség 2022-ben a Magyarországon mért cégek esetében átlagosan 62%. A Rossmann a Legjobb munkahely címet 78%-os elkötelezettségű eredménnyel érte el, 90%-os részvételi arány mellett.

Németh Kornél – Kép: Rossmann
Németh Kornél – Kép: Rossmann

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a Rossmann Magyarország Kft.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!