Ez lenne a legjobb, kihagyhatatlan kriptojáték 2022-ben? (x)

2022. november 10. – 10:58

Ez lenne a legjobb, kihagyhatatlan kriptojáték 2022-ben? (x)
Forrás: Twitter

Másolás

Vágólapra másolva

Egy kriptojáték nem egyszerűen szórakoztató, hanem pénzt is kereshetsz vele. Méghozzá digitális pénzeket, amiket aztán valódi pénzre válhatsz. A kitartó játékkal jutalmakat szerezhetsz, amellyel kiegészítheted a jövedelmedet.

Ebben az útmutatóban bemutatjuk egy kriptojátékot, amellyel te is szerencsét próbálhatsz, hogy aztán valódi bevételt könyvelj el.

Játssz, hogy pénzt keress!

A play-to-earn (P2E) játékok egyre népszerűbbek. A kifejezés azt jelenti, hogy „játssz, hogy pénzt keress”, ami igencsak felkelti a kriptovaluta befektetések iránt érdeklődők figyelmét. Ezekkel a játékokkal ugyanis akár hosszú távon is befektethetsz amellett, hogy szórakozol. A blokklánc játékszektor erre az elvre épül, és meglehetősen népszerű is lett a felhasználók körében.

Ma már több száz kriptójáték érhető el, amelyek mindegyike különféle funkciókat tartalmaz, hogy vonzóvá tegye a kriptók és NFT-k világát. Ha szeretnéd kipróbálni magad a P2E kriptójátékokban, segítünk eligazodni.

Induljon hát a kriptójátékos utazás!

Forrás: Carlvaria.io
Forrás: Carlvaria.io

Calvaria: harci kártyajáték virtuális pénzekért

A blokklánc-alapú játékok között a kártyajátékok a legnépszerűbb kategóriába tartoznak. Ezek közül kiemelkedik a Calvaria, amely nem csak play-to-earn (játssz, hogy pénzt keress) játékot kínál a felhasználóinak, hanem free-to-play változattal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem költesz pénzt a játékban, esetleg csak azért, hogy magához a játékhoz hozzáférhess. Mindenesetre a fontos az, hogy mindkét típusú játékhoz könnyen csatlakozhasson a játékos. Kezdőknek és haladóknak is ajánlott a felület, lehet játszani PC-n, valamint Android és iOS rendszereken is.

A Calvaria a túlvilágon játszódik, ahol különböző csoportok küzdenek az uralomért. Ezeknek a csoportoknak saját napirendjük van, egyedi megjelenéssel rendelkeznek, a különböző karakterek pedig nagyon látványosak.

A játék hivatalos leírásában az áll, hogy semmilyen eszközt nem kell megvenni a csatlakozáshoz, és még virtuális pénztársa létrehozására sincs szükség ahhoz, hogy elkezdhess vele játszani. A Calvaria a Polygon Networkre épül, ami alacsonyabb díjakat számol fel és gyorsabb átvitelt eredményez az átlagnál.

A játékban olyan funkciók vannak, amelyek nem érhetők el más hasonló játékokban. Ilyen a lekötéses rendszer a RIA tokenhez, amely a Calvaria saját valutája, de elérhetők minijátékok, ahol jutalmakat lehet szerezni, egy piactér az NFT-k és a játékbeli eszközök megvásárlásához, illetve egy ösztöndíjrendszer is működik.

Az RIA tokenből 1 milliárd áll rendelkezésre összesen, előértékesítése jelenleg is zajlik, és 300 millió tokent lehet belőle megvásárolni 0,01 és 0,0325 dollár közötti áron.

Az érmét az előértékesítés után a főbb tőzsdéken is jegyezni fogják, így valószínűleg tovább nő majd az értéke. A Calvaria Telegram csatornáján és weboldalán további fontos információk érhetők el erről az új kriptojátékról.

Dash 2 Trade: segítség kriptovaluta befektetőknek

Sok, kifejezetten népszerű, induló kriptovaluta projekt van a piacon, és ez egyáltalán nem könnyíti meg a befektetők dolgát. Nehéz választani, mert sokféle paraméter mentén kell átgondolni, vajon megéri-e beszállni egy bizonyos üzletbe. Ami jelenleg ígéretes lehet, annak jövőbeli kimeneteléről keveset tudhatunk. Ebben nyújt segítséget ez az új kriptovaluta projekt, a Dash 2 Trade. Ez egy intelligens, kriptoanalitikai platform, amelyet a kriptovaluta kereskedőknek hoztak létre éppen azért, hogy megkönnyítsék a befektetések esetén olyan nehéz döntési folyamatot.

Az oldal kriptovaluta kereskedési mutatókat, előrejelzéseket és társadalmi elemzéseket készít, hogy segítsen megnyugtató és egyben megalapozott döntést hozni a kereskedőknek.

A fejlesztés tulajdonosa és egyben működtetője a Learn 2 Trade oktatási platform, amelyet 2017-ben indítottak el. Ez a platform rendkívül népszerű a kriptokereskedők körében, és mostanra több mint 70 ezer meglévő ügyfelet tudhat a köreiben. A Dash 2 Trade mögött tapasztalt kereskedelmi és fejlesztő szakemberek állnak, akik hosszú éveket töltöttek el ezekben az iparágakban.

De mit nyújt pontosan ez a multifunkciós szolgáltatás? Egyrészt kereskedési jelzéseket sorol fel, amelyek megmutatják a vételi és eladási lehetőségeket. Úgynevezett társadalmi hangulatmutatókkal is rendelkezik, amelyek azt mutatják, hogy melyik az éppen felkapott érme, amit a nagyközönség érdeklődése a többi közül valamiért kiemel.

A szolgáltatások között találjuk az on-chain elemzési lehetőségeket, valamint az átfogó, stratégiaépítő backtesztelési mutatókat is, amely szintén releváns adatot ad arról, hogy az adott kriptovaluta projekt hogyan teljesít.

Egy speciális, kripto előértékesítési pontozási rendszerrel is segítik a befektetőket, ráadásul valós idejű riasztásokat is küldenek az új CEX vagy DEX jegyzésekről.

Ha ez nem lenne elég, akkor lehetőség van a Dash 2 Trade rendszeres kereskedési versenyein is elindulni, amelyet kifejezetten a saját felhasználóknak hoztak létre.

Ezen szolgáltatásokkal a Dash 2 Trade a legjobb kriptopénz-projekt szeretne lenni, amelyet tapasztalt és kevésbé jártas felhasználók is képesek használni. A Dash 2 Trade még beépített közösségi funkciókkal is rendelkezik, ahol a kereskedők egymással is megoszthatják piaci tapasztalataikat.

És akkor nézzük, hogy jön ide a konkrét pénzkeresés lehetősége! A Dash 2 Trade ökoszisztéma középpontjában a D2T natív token áll, amely az ERC-20 protokollon fut. A legjobb ERC-20 tokenek közül sok máshoz hasonlóan a D2T is beépített hasznossággal rendelkezik, ami a Dash 2 Trade kínálatának kulcsfontosságú összetevője.

A tokent elsősorban arra használhatjuk, hogy hozzáférést biztosítson a platform „Starter” és „Premium” szintjeihez. Aki a Starter (kezdő) szintet szeretné használni, annak havi 400 D2T előfizetést kell teljesítenie, míg a Premium szinthez való hozzáféréshez havi 1000 D2T kell. Mindkét szinten lehet használni a Dash 2 Trade legfontosabb funkcióit, de a Premium szint már fejlettebb eszközökkel is rendelkezik.

Ami nagyon fontos, hogy D2T token megvásárlása és eladása teljesen adómentes lesz, mert az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy az adózás sok kereskedőt tántorított el a belépéstől.

A D2T tokent a SolidProof.io teljes körűen auditálta, és a Coinsniper KYC-ellenőrzést is végzett, ami sokat tesz hozzá a hitelességéhez. Ha többet szeretnél megtudni a Dash 2 Trade-ről, keresd a hivatalos Telegram-csatornájukat.

Forrás: impt.io
Forrás: impt.io

IMPT: kriptovaluta projekt a fenntartható jövőért

Ez az új altcoin projekt 2022 novemberére tervezi az indulását. Azoknak nyújt befektetési lehetőséget, akik társadalmi felelősséget éreznek a klímaváltozás enyhítésében. A projekt fejlesztői nemzetközi együttműködéseket szeretnének tető alá hozni különböző cégekkel, mégpedig szén-dioxid-kompenzációs programok keretében.

Az IMPT digitális tokenek, pontosabban NFT-k formájában kínál karbon-krediteket vállalatoknak vagy magánszemélyeknek, egész pontosan ezeknek a krediteknek az egyszerű és átlátható kereskedelmét teszi lehetővé. Erre pedig egy új, környezetbarát kriptovalutát hozott létre.

A folyamat úgy néz ki, hogy a vállalatok kiválaszthatják azokat a projekteket, amelyekbe szeretnének befektetni, és ezáltal szén-dioxid-kreditet vásárolni. Ezeket NFT-k formájában kínálja fel az IMPT, és ezeket az NFT-ket égetik majd el, hogy kompenzálják a szén-dioxid-kibocsátást.

A cégek a projekt során további NFT-ket is kapnak, amelyeket hosszú távon is a tulajdonukban maradnak. Ez biztosítja, hogy nyereséget termeljenek, ugyanis időarányosan drágul majd ezeknek a tokeneknek az értéke.

Ha téged is érdekel ez a lehetőség, akkor először IMPT tokeneket kell vásárolnod, amelyre a hamarosan kezdődő előértékesítésen lesz lehetőséged.

Az előértékesítés több ütemben történik, amelynek során a tokeneket egyre drágábban lehet megvenni. Akik korábban csatlakoznak, mindenképpen jobban járnak, hiszen később már drágábban juthatnak hozzá az IMPT érmékhez.

Ha szeretnéd jobban megismerni ezt a lehetőséget, akkor az IMPT.io weboldalán minden részletet megtalálsz.

A weboldalon közölt információk a reklámozó/hirdető által meghatározott tartalmú reklámnak minősülnek, nem pedig a Telex.hu-t kiadó Van Másik Zrt. tanácsának, javaslatának, vagy kereskedelmi felhívásának. Mielőtt a pénzügyeit érintő bármilyen döntést hozna minden esetben konzultájon szakemberrel.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a Finixio Ltd.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!