Együtt játszik Haumann Péter és Haumann Máté az ismert hungarikum karácsonyi kisfilmjében (x)

2022. november 9. – 14:56

Együtt játszik Haumann Péter és Haumann Máté az ismert hungarikum karácsonyi kisfilmjében (x)
Fotó. Haumann Mate – Ritter Doron photo

Másolás

Vágólapra másolva

Bemutatta legújabb karácsonyi kisfilmjét a Zwack Unicum Haumann Máté és édesapja, Haumann Péter főszereplésével. Az ünnepi videó a hagyományok fontosságát, a családi pillanatokat és az apák és fiúk közötti különleges kapcsolatot mutatja meg.

Izgalmas kreatív kihívás az Unicum számára karácsonyi reklámfilmet forgatni, hiszen a márkához már sok ikonikus, meghitt pillanat kötődik. A februárban forgatott film téli mesevilágát különleges technológiával, illetve a Magyar Vasúttörténeti Park karácsonyi képeslapokat idéző helyszíneivel idézte meg a rendező, Nyitrai Márton, aki azokat a pillanatokat szerette volna megmutatni, amelyek az ünnepeket emlékezetessé teszik.

Az apák és fiaik kapcsolatát bármely két tehetséges művész eljátszhatja, azonban az igazán egyedi fűszert az adta az idei filmhez, hogy olyan színészek álltak a kamera előtt, akiket valóban családi kötelék fon össze, és akik valóban közösen élték meg azokat a pillanatokat, amiket a Zwack reklámfilmje megjelenít.

Mint a legtöbbeknek, úgy számomra és a családom életében is jelentős szerepet töltenek be a felmenőinktől kapott tanítások, hagyományok és értékek” – mondta el Haumann Máté. „Édesapám munkamorálja, színészi alázata olyasmi, aminek gyerekkorom óta szemtanúja voltam, és amit a saját példáján keresztül tanított meg nekem. Ezt a kitartást és felelősségtudatot mindig is csodáltam benne, ezek az erények számomra kiemelten fontosak.

Fotó: Zwack Unicum Nyrt
Fotó: Zwack Unicum Nyrt

A reklámfilm azoknak a hagyományoknak, apró pillanatoknak állít emléket, amelyekkel otthon érezhetjük magunkat, bárhol is töltjük a karácsonyt, és amelyek akár életünk legnehezebb szakaszain is átsegítenek bennünket. A családunk körében töltött ünnepek pedig tökéletes alkalmat kínálnak arra, hogy ilyen emlékeket gyűjtsünk.

„A karácsony minden család életében kivételes időszak, és minden család számára máshogyan az. Mindannyiunknak megvannak azok az emlékei, tradíciói, amiket szívesen idézünk fel ilyenkor, és amelyek hazarepítenek bennünket, bárhol is vagyunk – ezért is valljuk, hogy minden pohár Unicumban van egy cseppnyi otthon” – mondta el a filmmel kapcsolatban Zwack Sándor. „Kivételes és megtisztelő lehetőség volt, hogy a bensőséges pillanatokat és a családi köteléket egy apa-fiú páros közös játékán keresztül tudtuk megmutatni.”

Alkoholos termék fogyasztása során figyeljen a mértékletességre! Alkoholos ital fogyasztása 18 éven aluliak számára tilos, terhes nők számára pedig nem javasolt.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a Zwack Unicum Nyrt.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!