Hogyan viselj stílusosan farmerdzsekit? Három tipp férfiaknak (x)

2022. október 28. – 10:55

Hogyan viselj stílusosan farmerdzsekit? Három tipp férfiaknak (x)
Forrás: Freepic

Másolás

Vágólapra másolva

A farmerdzsekik időtlen stílusossága jól kirajzolódik előttünk az aktuális trendeket szemügyre véve. Ezek a ruhadarabok úgy tűnik ugyanis, hogy újra előtérbe kerültek. Számtalan nagy divatmárka kínál számunkra manapság különféle farmerdzsekiket, amelyek idén ősszel kétségkívül jelentős szerepet töltenek majd be a legdivatosabb átmeneti viseletek között. Ha tehát mi is szeretnénk trendben maradni, akkor érdemes lehet beújítanunk legalább egy farmerdzsekit. Azonban feltétlen figyeljünk arra, hogy azt megfelelően viseljük – már ha tényleg fontos számunkra a stílusos megjelenés. Íme, pár tipp ehhez.

1. Tetőtől talpig farmerban

Egy régi klasszikus formációnak számít a farmerdzsekik viselését illetően, ha ezeket hasonló árnyalatú farmernadrággal hordjuk. Ez a klasszikus összeállítás remekül mutat a mindennapok során, akár egy retro fazonú sneakert, akár valamilyen bakancsot vagy chelsea csizmát választunk mellé. Az átmeneti időszakban egy laza, minta nélküli pólóval minden bizonnyal stílusos megjelenést kölcsönöz majd számunkra. Ha viszont nem szeretnénk teljesen elrévedni a retro korszakban, akkor érdemes lehet a klasszikus farmerkék árnyalat helyett valamilyen sötétebb színű dzsekit és nadrágot választanunk ehhez az összeállításhoz. Szettünk még inkább modernnek tűnik majd, ha a koptatott fazonú nadrágok közül válogatunk. Természetesen ehhez az összeállításhoz is remekül mutat egy mostanság oly divatosnak számító prémes gallérú férfi farmer dzseki.

Forrás: Freepic
Forrás: Freepic

2. Khaki nadrággal

Ha szeretnénk egy markáns, férfias szettet kapni, egy farmerdzseki ehhez is nagyszerű választást jelenthet. Khaki nadrággal, bakanccsal és valamilyen egyszerűbb, letisztultabb dizájnnal rendelkező hosszú ujjú felsővel tökéletes összhatást kaphatunk. Fontos viszont, hogy ehhez valamilyen sötétebb árnyalatú felsőt és farmerdzsekit válasszunk – azonban arra is figyeljünk oda, hogy a felső színe ne legyen túl hasonló a nadrágéhoz. Egy khaki nadrághoz például nagyszerű választást jelenthet egy sötétkék vagy fekete hosszú ujjú felső. Az alábbi linken bőven találhatunk ilyen darabokat: https://modivo.hu/c/ferfiak/ruhanemu/hosszu-ujju-felsok. A farmerdzseki színe ennél az összeállításnál azonban kifejezetten jól mutat, ha a választott felsőéhez hasonló, vagy akár teljesen megegyező azzal. Például egy fekete farmerdzseki hasonló színű hosszú ujjú felsővel, oldalzsebes khaki nadrággal és bakanccsal tökéletes kombinációt jelent. Ez által kissé militáns, férfias megjelenést kapunk. Ha pedig valóban kedveljük ezt a stílust, akkor érdemes lehet megfelelő frizurával is megkoronázni szettünket – tehát egy praktikus crew cut-tal.

Forrás: Freepic
Forrás: Freepic

3. Sort és sneaker

A farmerdzsekik legtöbbje átmeneti viseletnek számít, tehát kora ősszel és tavasszal érdemes ezeket leginkább hordanunk. Ilyenkor viszont eléggé ingadozó lehet az időjárás, amihez stílusosan alkalmazkodhatunk kedvenc farmerdzsekink használatával. Egy vékony farmerdzseki ugyanis remekül mutathat színben is passzoló sorttal, amely szintén lehet farmer vagy más egyéb anyagú akár. Ha ezt kombináljuk egy laza, minta nélküli pólóval, valamint egy pár divatos sneakerrel, akkor rendkívül praktikus és mutatós szettet kaphatunk a mindennapokra. Persze ehhez először meg kell találnunk a számunkra legideálisabb sneakert. Azonban az alábbi cikk segítségével ez is gyerekjáték lesz: Férfi sneakerek – 5 tipp, hogyan válaszd ki a számodra legideálisabb modellt. Biztosan nem fogunk csalódni ebben az összeállításban, és valóban stílusosan vészelhetjük át vele az átmeneti időszakot.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR cikk, aminek a megrendelője a Modivo S.A.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!