Spórolna az új mobilján? Ettől a startuptól rendeljen! (x)

2022. október 15. – 10:55

Spórolna az új mobilján? Ettől a startuptól rendeljen! (x)
Kép: FLIP TECHNOLOGIES SRL

Másolás

Vágólapra másolva

A Rejoy.hu-ról alaposan letesztelt, felújított okostelefonokat lehet rendelni online: a pár nap alatt megérkező készülékhez egy év garancia is jár.

Szeptember vége óta Magyarországon is elérhetők a Flip Technologies szolgáltatásai: az eMAG Ventures 8 millió eurós pénzügyi befektetését élvező vállalkozás a Rejoy.hu címen indította el hazai piacterét, amelyen a hagyományostól eltérő üzleti modelljének köszönhetően jutányos áron lehet okostelefont vásárolni. Mivel a cég műhelyeiben nem csak megtisztítják, de egy 30 lépéses tesztelési folyamat során be is vizsgálják a készülékeket, 12 hónap jótállást is biztosítanak a felújított telefonokra.

Több százféle telefonból válogathatunk

A Rejoy-t működtető cég a nemzetközi piacon már bizonyított: a cég külföldi piacterein már több mint 130 ezer telefon talált új gazdára. A második esélyt kapott készülékek háromnegyede iPhone vagy Samsung gyártmány volt, de a kínálatban az itthon kiemelkedő népszerűségnek örvendő Xiaomi és Huawei androidos telefonok is megtalálhatók.

Kép: FLIP TECHNOLOGIES SRL
Kép: FLIP TECHNOLOGIES SRL


A Rejoy.hu-n jelenleg közel 300-féle mobiltelefon érhető el, a legtöbb modellből különböző tárkapacitású modellek is vannak a választékban, például az iPhone 12-esből a 64 gigabájtos alapmodell mellett 128 és 256 gigabájtos verzió is elérhető a kínálatban. Minden készülék adatlapján feltüntetik a valós kiskereskedelmi árat, így a látogatók könnyen áttekinthetik, mekkora kedvezménnyel érhető el egy-egy készülék.

Olcsóbb a mobil, ha néhány karc van rajta

Minden adatlapon megtalálhatók fotók a konkrét eladásra kínált készülékről, ami azért fontos, mert a Rejoy-nál elérhető telefonokat esztétikai állapotuktól függően négy kategóriába (Újszerű, Kiváló, Nagyon jó, Jó) sorolják.

Az Újszerű állapot azt jelenti, a telefont gyakorlatilag nem lehet megkülönböztetni egy vadonatúj telefontól – ám az ára jóval kedvezőbb. A Kiváló és a Nagyon jó állapot a legjobb ár-érték arányt kínálja, míg a állapotban lévő készülék is ugyanolyan jól használhatók, mint egy új telefon, de a használat apró nyomai láthatóak rajta. A lényeg, hogy állapottól függetlenül mindegyik készülékre 12 hónap jótállást biztosít a Rejoy, beleértve a telefon akkumulátorát is.

Kép: FLIP TECHNOLOGIES SRL
Kép: FLIP TECHNOLOGIES SRL


A piactéren található összes okostelefon akkumulátorának élettartam-státusza 85% feletti, bizonyos modelleket azonban alacsony felár ellenében opcionálisan teljesen új teleppel is meg lehet rendelni. Ha ennyi biztosíték mellett a vásárló valamiért mégsem lenne elégedett a felújított mobiljával, akkor sincs semmi baj, hiszen a telefon átvételét követő 30 napon belül a vásárlók visszaküldhetik a készüléket a Rejoy-nak, és visszakaphatják a vételárat.

Kényelmesen is túl lehet adni a régi mobilon

Pont ugyanennyire fontos, hogy a cég a lecserélendő telefon értékesítésének terhét is átveszi az ügyfelektől: ha az oldalon megadjuk a készülékünk paramétereit, kapunk egy árajánlatot, futár viszi a Rejoy-hoz bevizsgálásra, majd ezt követően (és szükséges felújítás után) az oldalon ez is kap egy második esélyt.

Kép: FLIP TECHNOLOGIES SRL
Kép: FLIP TECHNOLOGIES SRL


Készülékeladás esetén két lehetőség van a Rejoy-nál: ha megelégszünk alacsonyabb árral, a bevizsgálást követő 1-3 munkanapon belül átutalja nekünk azt a cég. A jobban jövedelmező opció, hogy megvárjuk, amíg a Rejoy.hu-n valaki lecsap régi telefonunkra, így magasabb árat ad érte a cég. Túl sokat az utóbbi esetben sem kell várni, mert a Rejoy legkésőbb 30 nap után akkor is utalja az összeget, ha a készüléket még nem adta el.

Egy-három napon belül megérkezik az új életet kapó mobilunk

A Rejoy.hu magyar futárcégekkel együttműködve ingyenes szállítást biztosít a magyar ügyfeleinek a készülék megrendelése, és az eladásra kínált készülék visszaküldése során is .A megrendelés visszaigazolásától számított átlagosan 1-3 munkanapon belül megkapják a megrendelt felújított telefont. A cég magyar nyelvű, online ügyfélszolgálatot is működtet, amely hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között érhető el e-mailben és a Rejoy közösségi platformjain (Facebook, Instagram) keresztül.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a FLIP TECHNOLOGIES SRL

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!