Október a látás hónapja 2022-ben is! (x)

2022. október 2. – 11:38

Október a látás hónapja 2022-ben is! (x)
Fotó: Magyar Látszerész Szövetség

Másolás

Vágólapra másolva

Idén is közel 300 optika várja az érdeklődőket díjmentes látásellenőrzéssel, szemüveg ellenőrzéssel és szaktanácsadással. Az immár 17 éve sikeresen működő, a Magyar Látszerész szövetség által indított kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet az éleslátás fontosságára és ösztönözze az embereket arra, hogy érdemes időt fordítani az egyik legfontosabb érzékszervünkre.

Az életkorral összefüggő változások, valamint egyéb külső hatások komoly túlterhelésnek teszik ki látásunkat. Ez a túlterhelés gyermekeket, fiatalokat, felnőtteket és időseket egyaránt érint.

A látás hónapja kampány minden korosztály számára a lehető legjobb, legmodernebb optikai megoldásokat ajánlja, és be is mutatja ezeket a résztvevő optikai szaküzletekben.

Nagy öröm számunkra, hogy ebben az évben csatlakozott kampányunkhoz Pokorny Lia művésznő, aki évtizedek óta elkötelezett a látása egészsége iránt. Képviseletével szeretné átadni azt az üzenetet mindenki számára, hogy a mosoly mellett egy szemüveg ékszer az arcon.

Pokorny Lia – Fotó: Magyar Látszerész Szövetség
Pokorny Lia – Fotó: Magyar Látszerész Szövetség

Egyre többen viselünk kontaktlencsét, szemüveget, amelyekkel jól korrigálhatóak a látásproblémák, azonban ezeket az eszközöket, illetve látásunkat is ajánlott évente legalább egyszer ellenőriztetni. Ehhez nyújtanak segítséget a látás hónapjához csatlakozó szakemberek, akik készségesen állnak az érdklődők rendelkezésére a szaküzletekben!

Látogasson el weboldalunkra, ahol a résztvevő optikák listája mellett bővebb információt kaphat a látás hónapjával kapcsolatos nyereményjátékainkról is!

Nem érdemes kihagyni, ezt a lehetőséget, hiszen mi díjazzuk az éleslátást!

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a Magyar Látszerész Szövetség.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!