Rendkívüli ajánlat! 140 magazin 67% engedménnyel. Összesen havonta csak 497 forint. (x)

2022. június 6. – 10:26

Rendkívüli ajánlat! 140 magazin 67% engedménnyel. Összesen havonta csak 497 forint. (x)
Kép: MediaCity Kft.

Másolás

Vágólapra másolva

Meglepően új üzleti modellel jelent meg a Laptapír (www.laptapir.hu) a hazai lappiacon. Havi fix előfizetési díjért ad korlátlan online hozzáférést havi és hetilapokhoz.

A folyamatosan növekvő kínálatban jelenleg 140 sajtótermék 3600 lapszáma elérhető. Úgy olvashatja számítógépen, laptopon, táblagépen és okostelefonon a lapokat, mintha a nyomtatott kiadványt tartaná a kezében. Ráadásul egyetlen előfizetéssel egy időben 5-en is olvashatnak, így előfizetését megoszthatja a családtagokkal is.

Kedvenc lapjait mobil eszközökre letöltheti, magával viheti, bárhol, bármikor elérheti. Előfizetésével a korábbi lapszámokhoz, további magazinokhoz, különszámokhoz is hozzáfér.

Kép: MediaCity Kft.
Kép: MediaCity Kft.

Előfizetési akció!

Most minden új előfizetőnek az első 3 hónap 4470 Ft helyett csak 1490 Ft, azaz havonta mindössze 497 Ft. Kedvezmény 67%!

Mutatjuk a lépéseket:

1./ Felkeresi a Laptapir.hu weboldalt.

2./ A regisztrációnál talál egy promóciós kód mezőt, oda írja be az alábbi kódot és fizetés után aktiválódik a 3 havi előfizetés.

Promóciós kód: telex

A promóció előfizetőként csak egyszer vehető igénybe!

Ajándék előfizetés

A Laptapir magazin előfizetés kiváló ajándék is lehet, mert nem csak egy személyt, hanem az egész családját megajándékozhatja, mivel mindenki talál az érdeklődésének megfelelő témakörben olvasnivalót.

Ajándékkártya oldalunkon választhat a kedvezményes 2, 6 vagy 12 havi előfizetések közül. A fizetés után küldünk egy aktiváló kódot az ön e-mail címére. A kódot tovább küldheti az ajándékozottnak, aki a saját e-mail címével regisztrál és a fiókjában aktiválja az előfizetést. Készítettünk egy virtuális ajándékkártyát, amelyet itt tud letölteni.

Archívum, keresés, könyvjelző funkciók

Aki előfizetést vásárol, az aktuális lapszámok mellett évekre visszamenőleg kereshet cikkek, témák után, sőt a kulcsszavas kereső a Laptapir összes kiadványából összegyűjti a találatokat lapokra bontva. Hasznos funkció még a könyvjelző, amivel az olvasnivaló megjelölhető. Bármelyik kiadványban is található, később egy gombnyomással elérhető. Aki kedvenc újságját ebben a formában olvassa, nem kell az esetleges késedelmes postai kézbesítés miatt bosszankodnia, se az újságárust felkeresnie és sokkal olcsóbban jut a kiadványokhoz. Az oldalra fellépve mindig megtalálja a legfrissebb lapszámokat.

Az egész család használhatja, egyszerre is!

A Laptapíron egyetlen előfizetéssel 5 eszközön lehet párhuzamosan olvasni az asztali géptől, a laptopon és táblagépen át az okostelefonig. Ha egy családból a férjet a tudományos-ismeretterjesztő, a feleséget a receptes vagy női, a gyerekeket pedig az autós-motoros magazinok érdeklik, akkor havi 1490 forintért az összes elérhető. Ráadásul az eltérő érdeklődési körökre külön profilok létrehozhatók és a bejelölhetők, hogy az adott profilban mely lapokat szeretnénk látni, olvasni.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a MediaCity Kft.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!