Valentin-nap egy jó kávéval és téli wellness-gasztro túrával! (x)

2022. február 6. – 11:02

Valentin-nap egy jó kávéval és téli wellness-gasztro túrával! (x)
Forrás: EspressoShop.hu

Másolás

Vágólapra másolva

A legsötétebb, leghidegebb téli időszakon a kis apropók, alkalmak, mini ünnepek segítenek túllendülni sokunkat. Bizony, sokat segít a téli depi elűzésében a Valentin/Bálint nap, vagy az olyan februári farsangi, télűző maskarás mulatságok, mint a Busójárás, és a köréjük kerekített vidám készülődés, titkolózás, meglepetés készítés. Az évnek ebben a már halványan világosodó, de még hideg, szeles időszakában isszuk kávéból, teából is a legnagyobb mennyiséget. Az sem véletlen, hogy a világ legnagyobb kávé fogyasztói bizony – meglepetés! – nem az olaszok, hanem az életük jórészét sötétben és hidegben élő északi, skandináv népek. Ők köztudottan mégis a világ boldogabb, elégedett feléhez tartoznak, amiben biztos, hogy sokat segít, hogy az életük szerves része a kávé mellett a szauna, wellness, és a társasági evés-ivás apró örömei.

Egyszer a mindig a kelleténél hosszabbnak tűnő tél is elmúlik, koncentráljunk addig is az olyan apró örömökre, élményekre mint amilyen egy finom kávé, és egy jó baráti beszélgetés. Lássuk ehhez az EspressoShop.hu ötleteit!

  • VALENTILLY2022

Ha most bármit vásárol február 5-től 14-ig legalább 20 000 Ft értékben az EspressoShop.hu-n, 2000 Ft kedvezményt adunk a VALENTILLY2022 kupon kóddal, amit a kosár oldalon érvényesíthet. A kuponkódot használhatja kedvezményes kávégép csomagjainkra is az Alessi design kotyogóstól az illy kapszulás gépig, különleges ajándék a limitált kiadású Mona Hatoum csészék, és darált kávé vagy az illy-nek exkluzívan készített elegáns Moleskin notesz. Minden kávézási módra van megoldásunk!

  • Páros Kávé Gourmet tanfolyam ajándék illy design csészékkel

Imádják reggel együtt szürcsölni a kávét, és kísérletezni a különböző kávés italok elkészítésével? Ajándékozza meg Valentin napra párját egy igazi élménnyel, és jöjjenek el együtt az illy Kávé Gourmet tanfolyamára!

Forrás: EspressoShop.hu
Forrás: EspressoShop.hu

Az illy nemzetközileg elismert Universitá del Caffé tananyagából összeállított kávé ínyenc tanfolyamon fél nap alatt megtanulhat kávékóstolási alapfogásokat, szórakozva szerezhet elméleti és gyakorlati tudást a kávéról cserjétől a csészéig, és tejhabkészítő kreativitását is felfedezheti! A kurzus 4 órás, egy szombatot teszünk kellemessé vele. A kávé mellé természetesen frissítő italokat, és snacket is biztosítunk. Az ajándékutalványt most szingli módban ajándék darált kávéval, páros kiadásban pedig két illy design csészével küldjük el Önnek.

  • És mit szólna egy téli wellness-gasztro hétvégéhez?

Élvezze illy kávéval a Villányi Borút legszebb településén, Palkonya Gasztrofaluban!

A palkonyai Borostyán Vendégház ezekben a vírusos időkben különösen előnyös kizárólagos használatú 'buborék szállás', benne illy kávé, helyi borok, vadonatúj #jacuzzi, fűtött #medence tavasztól őszig, kutyával is, na és #csaktivagytok! A mohácsi Busójárás a szomszédban van, és február-márciusban 4-6 főre is bérelhető!

Forrás: EspressoShop.hu
Forrás: EspressoShop.hu

Palkonyára már sokan az itt működő kis gasztro műhelyek, éttermek miatt is jönnek. Illy kávét ihat a Borostyán Vendégház mellett a szarvasgomba fókuszú Triflafater Kóstolóházban is.

További jó ötletekért nézzen körül az olasz kávé, tea, és az időtálló design birodalmában!

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a Espresso Kft.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!